Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabt malagada haberleri geliyor dany bu hafta ayrılacak deniliyordu ontivero cesera olacak galiba ebou de fesih edilir ya da +1 olur

Pato ismi geçiyor forvet transferiyle alakalı ama ben o adamın faydalı olacağına gerçekten inanmıyorum. Yeteneği ve performansı ters orantılı bir futbolcu. Şu an sanırım en ideal seçenek Lukas Podolski. Prandelli de razı gelirse iyi olacak.

Pato Türkiye'de efsane olur

tapatalk

Amrabat gidiyorsa kanat forvet gelecektir. Podolski olur insallah.

Bırakın Fatih Terim'i konuşmak ne fayda getiriyor şuan bize ? Negredo haberleri vardı noldu ?

Amrabat Malaga'ya kiralanmış

tapatalk

Bizim Sneijder nöbeti gibi Malaga taraftarı da Amrabat nöbeti tutuyor

tapatalk

Dün maç başlamadan önce Burak' ı tartışırız diyordum ama Selçuk herkesi gölgede bıraktı adam yanına pas veremedi yanına

Podolski'yi transfer döneminin başından beri istiyorum, umarım gelecek.

Ben dünkü maçtan sonra kesin olarak şu kanıya vardım ki bize sağ değil sol bek lazım.. Hem de yerli..

Macta yuhalayin bu adami gitsin artik.. boyle yerlerde ayagi mis sakat numaralari yapmasin.. gitsin kiz basketbol takiminda oynasin

[media]https://www.youtube.com/watch?v=JpRPeGTGVKk[/media]

bjk hayranlıgı baslamısta bjk den oguzhanı alırım kadroya o da selcugun bu halı yuzunden ıyı bı selcukla kıyaslanamaz bıle bıde dembaba oda burak ın halı yuzunden :D onun dısında gecınız

Dedikodu bile yok,sadece Amrabat ve Ontivero ile ilgili haberler var...

Gelecek olan kim en ufak haber bile yok...

Belki de kimse gelmez :crushed:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt