Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Ali Naci "yarin" demis. Hadi bakalim,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Macta yuhalayin bu adami gitsin artik.. boyle yerlerde ayagi mis sakat numaralari yapmasin.. gitsin kiz basketbol takiminda oynasin
[media]https://www.youtube.com/watch?v=JpRPeGTGVKk[/media]
amrabt 2015 te türk olabiliyor diye haber okumuştum doğruysa kiralamak mantıklı seneye türk yaparız
Ben dünkü maçtan sonra kesin olarak şu kanıya vardım ki bize sağ değil sol bek lazım.. Hem de yerli..
amrabt 2015 te türk olabiliyor diye haber okumuştum doğruysa kiralamak mantıklı seneye türk yaparız
mancınının de orda selcuga oyundan cıkma yat bıraz zaman gecır demesı de cok ılgınctı gercekten
1 dakka once taraftardan tepki yedi... adam kustu..
kießling gelse bare ya yada huntelaar
burakla bitmez bir sezon
selcukun yerinede gökhan yada en kötü tolgay
Eto da Evertona gitmiş, lukakunun yedeğini aldılar bi biz yapmıyoruz forvet transferi şaka gibi
Deli etti beni ya. Tek isabetli pas yapmaz mi bir insan ya? Zaten cizgide ilerliyor, bide ordan "muz pas" yapmaya calisiyor herif ya![]()
mancınının de orda selcuga oyundan cıkma yat bıraz zaman gecır demesı de cok ılgınctı gercekten
kießling gelse bare ya yada huntelaar
burakla bitmez bir sezon
selcukun yerinede gökhan yada en kötü tolgay
Bence kadroda kalabilirdi en azından +3 için.
Artık herhalde yabancı transfer yapılır anca o şekilde anlam kazanır kiralama işi.
tapatalk
Ayı Volkan bsöylediğim sözleri büyütmeye gerek yok demiş.Mahkemeyi duyunca tırstı galiba ayı
dunden berı yazıyorum kiesling adebayor huntelaar..hepsı de bonservısı ucretı 8-10m cıvarı bıtecek transferler
kießling gelsin 30 gol atar bu ligde, adam 30 yaşında ama 25 gibi izlediğim maçalarda