- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
etoo evertonda, podolski arsenalde kaliyormus (wenger demis)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Podolski paylasti az önce ve yazdi '' Insanlari tanidikca köpegimi daha cok seviyorum ''
Köpegi ile binlerce resmi vardir neden Köln stadinda cekildigi resmi koymus? Piskolojik olarak Arsenal'i kafasinda bitirmis, sevdigi takimini vurguluyor
O ''Insan'' ise büyük ihtimal kulüp icinden biridir, mesela Wenger. Yani takimdan ayriliyor.
Hayirli olsun diyebilir miyiz?![]()
![]()
Podolski paylasti az önce ve yazdi '' Insanlari tanidikca köpegimi daha cok seviyorum ''
Köpegi ile binlerce resmi vardir neden Köln stadinda cekildigi resmi koymus? Piskolojik olarak Arsenal'i kafasinda bitirmis, sevdigi takimini vurguluyor
O ''Insan'' ise büyük ihtimal kulüp icinden biridir, mesela Wenger. Yani takimdan ayriliyor.
Hayirli olsun diyebilir miyiz?![]()
buraya gelip tarık çamdal diyorlar ,onu diyorlar bunu diyorlar diyen arkadaşlar kim diyor bunları yahu söyleyin bizde bilelim![]()
Beşiktaş'ın yerlileri bizden iyi.
Veysel>Serdar
Ersan=Semih
İsmail>Balta
Oğuzhan>Selçuk
Veli>Yekta
Pektemek(sakatlanmazsa)>Burak
Cenk>Umut
Olcay>Yasin
Olcan=Töre (2-3 sene sonra Olcan da yaşlanacak)
bence son günlerde bombalar PATLAYACAK booom booom booom
tam bunu diyecektim bejekenin yerlileri hatta fenerdende iyi adamlar süper bir yerli havuzuna sahipler bu sene şansları var şampiyonlukta
Tarıkın sol bekte oynatılması saçmalığı > sneijderin sol açıkta oynatılması
Umarım gelmez her zaman söylüyorum sağ bekte vasat olan adamı hangi mantıkla sol beke koyuyosunuz