Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10342940_961610350516948_4088692327224914397_n.jpg

Podolski paylasti az önce ve yazdi '' Insanlari tanidikca köpegimi daha cok seviyorum ''

Köpegi ile binlerce resmi vardir neden Köln stadinda cekildigi resmi koymus? Piskolojik olarak Arsenal'i kafasinda bitirmis, sevdigi takimini vurguluyor :p

O ''Insan'' ise büyük ihtimal kulüp icinden biridir, mesela Wenger. Yani takimdan ayriliyor.

Hayirli olsun diyebilir miyiz? :D

Poldi gelirse Şıno ile kebap partilerine akarlar artık.

10342940_961610350516948_4088692327224914397_n.jpg

Podolski paylasti az önce ve yazdi '' Insanlari tanidikca köpegimi daha cok seviyorum ''

Köpegi ile binlerce resmi vardir neden Köln stadinda cekildigi resmi koymus? Piskolojik olarak Arsenal'i kafasinda bitirmis, sevdigi takimini vurguluyor :p

O ''Insan'' ise büyük ihtimal kulüp icinden biridir, mesela Wenger. Yani takimdan ayriliyor.

Hayirli olsun diyebilir miyiz? :D

fotomaç bile bu kadarını yazamaz :D

buraya gelip tarık çamdal diyorlar ,onu diyorlar bunu diyorlar diyen arkadaşlar kim diyor bunları yahu söyleyin bizde bilelim :D

Tarıkın sol bekte oynatılması saçmalığı > sneijderin sol açıkta oynatılması

Umarım gelmez her zaman söylüyorum sağ bekte vasat olan adamı hangi mantıkla sol beke koyuyosunuz

öyle böyle geçen sene emrecanı ikna etmek lazımdı.. Son yıllarda en çok istedigim transferdi..

Beşiktaş'ın yerlileri bizden iyi.

Veysel>Serdar

Ersan=Semih

İsmail>Balta

Oğuzhan>Selçuk

Veli>Yekta

Pektemek(sakatlanmazsa)>Burak

Cenk>Umut

Olcay>Yasin

Olcan=Töre (2-3 sene sonra Olcan da yaşlanacak)

tam bunu diyecektim bejekenin yerlileri hatta fenerdende iyi adamlar süper bir yerli havuzuna sahipler bu sene şansları var şampiyonlukta

Avrupa kalitesinde 3 transfer bekliyorum. Umutsuzum ama yine de bekliyorum. Olmazsa bu seneden ümidimi keserim. Bir de üstüne Amrabat Malaga'ya gitmiş diyorlar. Gitmesi gereken onca adam varken +3 için en ideal adamlardan birini göndermek ne demek?

tam bunu diyecektim bejekenin yerlileri hatta fenerdende iyi adamlar süper bir yerli havuzuna sahipler bu sene şansları var şampiyonlukta

katılmıyorum bizim yerlilerimiz en az onlarınkiler kadar kaliteli ama bizimkilerde hırs yok , çoğu doymuş amaçları yokmuş gibi sahada geziniyorlar..

Tarık çöpüne milyonlar döküp forvete para kalmadı derlerse iyi küfür ederim. yiğit gökoğlan - shaqiri olayına dönmesin

Tarık'a ihtiyacımız yok. Artık bu tür transferler yapmayalım (Salih, yiğit, yasin, sercan vs gibi) yabancılarımız orta yaş ve üst düzey olmalı. yerlilerde gurbetçi transferleri (G.İnler gibi) + sahip olduğumuz genç oyuncular olmalı (Birhan, Semih, Altuğ gibi)

5 tane 2 milyon eurodan çöp alıyoruz, sonra göndermeye uğraş. Bunu yapacağına bir tane üst düzey oyuncu al 10 milyon euroya

Tarıkın sol bekte oynatılması saçmalığı > sneijderin sol açıkta oynatılması

Umarım gelmez her zaman söylüyorum sağ bekte vasat olan adamı hangi mantıkla sol beke koyuyosunuz

Geçen sezon sol bekte iyiydi izlediğim maçlarda.

Yerli kıtlığı var zaten bir şeyler denemek zorundayız.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt