Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soldado, Negredo veya Pato gelmez ise...aksine adı duyulmamıs birisi gelirse yönetim ağır eleştiri ile karşı karşı ya kalır.

* LG G2 Tapatalk *

Veysel Semih Hakan Tarık

dörtlüsü lig için yeterli olur.

Chedjou ve Telles de duruma göre kadroya girer bazı maçlarda.

tapatalk

Bakıyorum dünkü maçtan sonra Tarık istenmeye başlanmış.

Biz 1 ay önce solbeke yazdığımızda buraya ne laflar yedik şimdi onları söyleyenler Tarık'ı istiyor.

Bi kız var sevdim konusdum...ismi de Melike... ona Melo diye kısaltılmış diye hitap edebilirmiyim dedim...begenerek evet dedi :D melo diyorum ona :)

Futbol ile alakası pek yok

* LG G2 Tapatalk *

Negredo vs Pato

Kimi daha cok isterseniz?

* LG G2 Tapatalk *

Dünkü gibi oynayacaksak ismi geçen adamlar gelse de pek bir şey yapamayız.

Öyle savunmayı ceza sahamızın önüne kurup uzun topla kontra kovalamak bize göre değil.

GS her zaman önde baskı yapan oyunu rakip sahada oynayan bir takım olmalı. O zaman Negredo da Pato da ligi sallar.

tapatalk

Bu mal Tarık gelmesin diye transfer yapılmasa bile razı olurum.

Elinde sonunda bu vasat herifi bize milyonlarca euro'ya kitleyecekler

önde top tutucak hücum presi yapıcak gerektiğinde sağa sola pas dağıtabilicek bitiriciliği umut bulut'dan 1-2 tık bile iyi olsa yeter bir santrafor istiyorum

kimse kusura bakmasında pato bitik eski pato olucağıda meçhul adamın, negredo desen sakatmış adam soldadoya fitim ben şuan..

beyler kimse tehlikenin farkında değil biz sizi değiştiricez ne demek anlamayan maldır devlet de arkamda o ünal aysal ordan gidecek demektir zaman artık savaş açma zamanı umuyorum ki bu nöbetteki herkes bu savaşta yönetimin yanında olacaktır

Dünkü gibi oynayacaksak ismi geçen adamlar gelse de pek bir şey yapamayız.

Öyle savunmayı ceza sahamızın önüne kurup uzun topla kontra kovalamak bize göre değil.

GS her zaman önde baskı yapan oyunu rakip sahada oynayan bir takım olmalı. O zaman Negredo da Pato da ligi sallar.

tapatalk

Onu 433e gecis yaparak ve farklı oyuncu tercihleri ile hallederiz...biraz zaman tanımak lazım takıma

Ama bi babayigit firvet şart

2 Yol Var

1.

_____Melo

Furkan* Sneijder

Melo Furkan*

_Sneijder

*Emre

2.

Melo

Furkan Gündogan*

Olcan XXX Sneijder

*Emre

Furkanı tabi bi 90dak.ligde görmek.lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt