Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı nöbetler beyler. ŞL listesini hangi tarihe kadar vermek zorundayız?

Onu 433e gecis yaparak ve farklı oyuncu tercihleri ile hallederiz

* LG G2 Tapatalk *

Dün Fener oynadı biz seyrettik açıkçası ne ayağa pas ne önde baskı hiçbir şey yoktu.

Tipik anadolu takımı gibi oynadık.

Mancini de bazı maçlarda aynısını yapıyordu umarım Prandelli bu yanlışa düşmez diğer maçlarda.

tapatalk

bizim baskan sizi kaale almıyoruz pis sikeciler dedi ve noktayı koydu

bundan sonra anca zırvalarlar

kaale almıyoruz

Transfer Listesi:

- Soldado

- Negredo

- Pato

- Ben Yedder

- Gyan

- Almeida

Bunlardan birisi gelecek.

ulan yarın futboldan cekiliyoruz desek kapımıza gelir aglarlar nolur yapmayın etmeyin diye

biz olmasak ac kalırlar ac

allahın salakları

beyler kimse tehlikenin farkında değil biz sizi değiştiricez ne demek anlamayan maldır devlet de arkamda o ünal aysal ordan gidecek demektir zaman artık savaş açma zamanı umuyorum ki bu nöbetteki herkes bu savaşta yönetimin yanında olacaktır

Ama onların hesap etmediği bir şey gs nin avrupada özlellikle fransadaki gücü hatta şöyle bir şey var belki bilenler vardır türkiye cumhuriyeti özel bir protokolden dolayı gs lisesine hiçbir şekilde karışamıyor bunu bizzat gs lisesi müdürü söylemişti bana

Dünkü kaybettiğimiz kupa değil şikeciler karşısında çaresiz kaldığımız oyun koyuyor insana. Dün Chelsea karşısında çaresiz kalan Galatasaray'ı izler gibi oldum. En kısa zamanda yabancı forvet almalıyız gerekirse lig maçlarında Muslera hariç defans hep yerlilerden kurulmalı.

Porto maçını izliyorum , içim sızlıyor. Bizim oynadığımız hıza tempoya bak , birde bu takımlara bak

213598hp2.jpg
Alın şu bogayu kuşları avlasın:)

Ne diye Selçuk+Burak durup Sneijder gidiyor hayret bir şey ya.Şu dediklerine bak,boşuna seni muhatap alıp cevap yazıyorum...

Kaç yaşında olursan ol sen Galatasaraylılığı bilmiyorsun boşuna anlatmaya çalışma,öyle maçları izlemekle Galatasaraylı olunmuyor...

Herhalde 5 yabancıyı da savunmada falan oynatırsın , kankalar da artık at koştururlar...

Zihniyete bak...

Orada yazdıklarımı iyi oku belki daha gelişmemiş zihnin bir şeyler anlayabilir. Sneijder sistemimize uygun adam değil O geldiğinden beri 5 maç bile oynamadı takım ki kendisininde bizde ne oynadığı belli değil. Daha önce yazdığım gibi SEN KISA PANTOLONLA DOLASIRKEN BIZ STADLARDA MAC SEYREDIYORDUK. Büyüyünce seni de ciddiye alır birkaç şey daha yazarım...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt