Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçukla birilerinin ciddi şekilde konuşup kendisini toparlaması gerektiğini söylemesi lazım... Hangi yönetici olur bilemem.... Bu laubaliliği bırakması lazım...

Pato bitik.Son 4 sezonda 70 maç kaçırmış sakatlıktan.

Türk futbolundan nefret ediyorum artik. Cocukluktan beri asik olmasam Galatasaray´a, kimse bana bu tiyatroyu izletemez ya neyse.

Igrenc insanlar, capsiz herifler, futboldan gram anlamayan göbekli göbekli godamanlar, serefsizler vs.

Yazik gercekten. Bu oyunu bozmak icin bir mucizeye ihtiyacimiz olacak bu sene maalesef.

mevlüt ve tolgay gerçekten kötü oyuncular hocam :)

Kesinlikle şu an alınabilecek yerlilerin en iyisi.

Herkes transfer istiyor ama unutuyorlarki bizim yabancı hakkımız en fazla 1 olacak. Muslera,Stoper ya da Sol bek, Melo, Sneijder, kanat ya da santrafor. bu durumda bir çok eksik kalıyor. Bize ortasaha(Melo ve Selçuk'u zorlayacak), Gerektiğinde santrafor da oynayabilecek golcü kanat forvet(Bruma'yı dahi kesebilecek), ve santrafor altenatifi lazım.

Bunlardan en az ikisi de yerli olacak. Yerli kanat forvet yok. Dolayısıyla bu isim yabancı olacak. Mevlüt ve Tolgay yerli derinliği sağlayabilecek isimler.

anlasılan golcü brezilyadan ve kuvvetle muhtemel tafonun referansıyla gelecek

umarım yine kazık yemeyiz

daha tellesi kaldıramıyoruz((

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9O7qpNEvtf8[/media]

Müspet ivme yakalasak iyi olur mu ? Ben çok fikir sahibi değilim canlı izlemedim .

fbnin kanatları da bekleri de paslarla oyunu müthis acıyor

fenerin en büyük artısı gökhan ve caner

ikiside cok dengeli

hem hücum hem defansif anlamda etkililer

ayrıca agresifler,bu da mühim

Kim oynasın istersiniz mesela sol bekte?

Yerli oyuncu sorunu çok açık, tamam fazla bonservis verilirse itiraz edelim ama uygun bir fiyata gelecekse hayır denmez Tarık'a.

tapatalk

Evet haklisin cok net sol bek sikintisi var. Telles yabanci sinirina takiliyor. Yerli olarak elimizde Balta agir kaliyor.

Sol bek bindirmeler yapabilmeli, ortalar acabilmeli. Modern futbolda ters ayakli bek devri kapandi, sol bek Lahm bile mazide kaldi...

Kim oynasın istersiniz mesela sol bekte? Sorusuna cevabim: isim olarak tatmin edecek bir teklifim yok, ama Ömer Bayram, Atilla Turan, Alper Uludag, Emre Öztürk, Ugur Ciftci olabilir. Yeter ki türk pasaportlu ve solak olsun.

Fener açıklama yapmış

"Unutmayın siz sadece gündemi değiştirebilirsiniz...

Oysa biz...

Sizi değiştireceğiz..."

Bizimkiler sadece şunu demelrini beklerdim.

"Şikeci olamaya niyetimiz yok".Bu kadar...

Bence şu an yapılabilecek en mantıklı şey

Veysel-Sabri sağ beki ile

Hakan-Telles sol beki ile

Chedjou-Semih-Zan-Hakan stoperleri ile

devam etmektir. Bu bölge için transfer yapmak hem para hem zaman kaybı şu anda. Çünkü yerli oyuncu yok. Gerekirse alt yapıdan birileri girer alternatif olarak.

Ön tarafa adam almalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt