Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Ben Yedder iyi gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler ben yalnız ciddi gs sponsor olmayın diyenler olduğuna inanmaya başladım
Daha az futbol
bu adamın yazılarını beğeniyorum
Yasin zaten bu düzeyin oyuncusu gibi gözükmüyor. Telles de düzey konusunda artık ciddi şüphe uyandırıyor. Selçuk’sa hiçbirşey oynamadan maaşı artınca belli ki bu metodu benimsemiş (!) “Daha az futbol, daha çok para” galiba yeni mottosu...
Penaltılar sonundaysa sahadaki 28 futbolcudan 27’si hak ettiği sonucu alırken, sadece tek bir kişi, sahanın yıldızı Muslera hak etmemişti bu sonucu...
Türkiye'de oyuncular ne kadar rezil performans gösterirse gösterin 3-4 ay oynamayınca o rezil performans unutuluyor.Amrabat için de aynı durum geçerli.1 buçuk sene boyunca inanılmaz kötü bir performans gösterdi,son tercihleri hep yanlıştı,herkes gitsin diye dua etti.Sonra malaganın bir tane maçını izlemeden 2 gol attığını duyunca iyi olduğu algısı oluştu yine.Amrabatın sorunu fiziksel olsa 6 ayda düzelmiştir diyeceğim de oyun aklı sıfıra yakın olan bir adam 6 ayda nasıl toparlayacak bunu.
hay agzina saglik arkadas.
gecen sene amrabata sallayan tayfa simdi amrabat gonderilmemeli diyor.
son bir kac senedir hakan baltaya demedigini birakmayan tayfa simdi hakani sol beke tekrar yaziyor.
komediyiz valla.
sanki adamlar o mevkiilerde bir kac ay oynamayinca cok iyi oldular.
nolmuş bana da söyleyin lütfen
G.inler+ huntelar + Alex gelecekti anca düzelirdi bu takım ..