Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok beyler cine5 te canlı izledim. Adam "ben bilmiyorum ama santrafor rusyadan diye duydum" dedi. birside "doumbia mı?" dedi

o da o kim bilmiyorum iyi mi dedi.. Spiker emenikenin bi tık altı dedi

hehehehehe_duck.gif

Tarık sol ayaklı bile olmadığı için emin olamıyorum. Bir de Veysel-Chedjou-Semih-Hakan savunması Veysel-Semih-Hakan-Tarık savunmasından daha fazla güven veriyor bana nedense.

Ayrıca Başkan'ın açıklamalarından hareket edersek biz Tarık'ı solda değil sağda kullanmak için alacağız gibi.

Geçen sezon sol bek oynadığı maçlarda çok iyiydi bana göre hatta sağ bekten daha iyiydi. Sol ayağını da kullandığı için bence sıkıntı yaşamaz. Hakan dediğim gibi sol bekte o tempoyu kaldıramaz diye düşünüyorum.

tapatalk

Geçen sezon sol bek oynadığı maçlarda çok iyiydi bana göre hatta sağ bekten daha iyiydi. Sol ayağını da kullandığı için bence sıkıntı yaşamaz. Hakan dediğim gibi sol bekte o tempoyu kaldıramaz diye düşünüyorum.

tapatalk

Telles geldi yıllar sonra bek aldık dedik, yine Hakan'a kalacağız. Olcan bek olarak iyi değildi diye hatırlıyorum.

Ligde 4 yerli savunma sıkıntı olmaz diyen arkadaşların biraz Fener'in beklerinden hareketle bunu dediğini düşünüyorum ama o bekler zaten yabancı bir çok bekten de iyi adamlar.

Şu an bizim alabileceğimiz adamların çoğunun kalitesini düşününce 4 yerlili bir savunma hattı kabus gibi geliyor. Zaten hocanın kafasında da bu yok belli.

Ama bu takıma ortasaha, golcü kanat ve alternatif santrafor almazlarsa işimiz çok zor gibi. Zira gol atmayı, öne gitmeyi unutmuş takım.

Şu Doria ve Balanta'yla uğraşıldığı kadar herhangi bir hücum oyuncusuyla uğraşılıyor mu merak ediyorum

tapatalk

mümkünatı varsa kaleci bile yerli olmalı ama mümkünatı yok işte Muslera olmasa biteriz

Demin yazdığım kadro ünal bey cebinden 10-15 verse tonla parası var adamın

Muslera-tarık-semih-koray-balta-melo-selçuk-olcan-sneıjder-podolski-huntelaar

Ligi rahat kazanır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera olmasa FB çok rahat 90 dk'da maçı bitirirdi.

tapatalk

Bekirin şutundaki kurtarışı dışında kalan kurtarışlarına, kaleci kurtardı demek yerine oyuncu atamadı diyebilirim. Beceriksizlik. Özellikle Emenikenin karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu Burak bile yapmaz sanırım. Kişisel bakmayın olaya. Takım olarak bakalım. Son 15-20 dk düzelir gibi olduk Fener hata yapmaya müsait bir takım görünümüne büründü. Bu Fener üzerine gelen her takımdan gol yer onu söyleyeyim yani. Savunması iyi değil ve Orta sahada sadece Topal destek veriyor savunmaya. Diego takıma gelince çok daha kötü olur çünkü ofansif bir oyuncu Diego.

Bize gelecek olursak, En başta yeni bir teknik direktör ve farklı bir oyun anlayışı, bunların oturması zaman ister. Dün gördük ki ayağa paslarda çok pas hatası yapıyoruz. Özellikle orta saha. Sneijder henüz hazır değil. Düzgün bir forvet oyuncumuz olmayınca hücumda çok pasif kaldık. Prandelli çok doğru bir oyun anlayışı ile çıktı sahaya. Rakibi tut, savunma çakılı. Alan daralt. Yerden ayağa pas ve hızlı kontratak. Sneijder hazır olmayınca işin ofans kısmını pek beceremedik doğal olarak. yerden ayağa paslarda da çok top kaybı yaptık.

Dün oynadığımız maçtan şu sonucu çıkarabiliriz. Henüz hazır değiliz.

Bir ekleme: Bu takıma Tarık kesinlikle alınmalı Bir stoper ve bir hücum oyuncusu lazım.

Balanta işi beni de artık iyice kıllandırmaya başladı.

Mancini geldi Balanta, Telles, Prandelli'de ısrarla onu istiyor.

Kendisi Kolombiya'da 38'lik Yepes'in yedeğiydi. River Plate'de bile sürekli 11 oynamıyor.

Ne ara bu kadar popüler oldu anlayamıyorum.

FM de keşfettik hepimiz geçen sene herhalde.

Muslera-Tarık-Semih-Demirok-Hakan-Melo-İnler-Sneijder-Konopylanka(seneye sebest)-Olcan-Doumbia

yedekler : Sinan-Chedjou-Veysel-Selçuk-Telles-Bruma-Burak

Telles geldi yıllar sonra bek aldık dedik, yine Hakan'a kalacağız. Olcan bek olarak iyi değildi diye hatırlıyorum.

Ben Telles'ten tamamen ümidi kesenlerden değilim de mevcut haliyle sırıtıyor.

İlerleyeceğine daha da geriledi performansı rekabet edebileceği bir oyuncu onun da gelişimini olumlu etkiler.

tapatalk

İlerleyeceğine daha da geriledi performansı rekabet edebileceği bir oyuncu onun da gelişimini olumlu etkiler.

tapatalk

Melo'nun karizmasını taklit etmeye çalışacağına futbolculuğunu taklit etmeye çalışsa birinci sınıf futbolcu olacak da adamın kafa başka yerlerde

tapatalk

Telles Elano tipi bir Brezilya'lı maalesef. Bize lazım olan tip oyuncu izlenimi vermedi bana başından beri.

Benim ondan beklediğim defansta dağınık hucüm da ise civa gibi bir performanstı.

Onu bir tek Chelsea maçında oynadı, ki Sabri bile sezonda 1-2 maç oynuyor öyle.

TELLES'de hayal kırıklığı yaratan da bu zaten, HUCUM'da defanstan'da vasat.

Bekirin şutundaki kurtarışı dışında kalan kurtarışlarına, kaleci kurtardı demek yerine oyuncu atamadı diyebilirim. Beceriksizlik. Özellikle Emenikenin karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu Burak bile yapmaz sanırım. Kişisel bakmayın olaya. Takım olarak bakalım. Son 15-20 dk düzelir gibi olduk Fener hata yapmaya müsait bir takım görünümüne büründü. Bu Fener üzerine gelen her takımdan gol yer onu söyleyeyim yani. Savunması iyi değil ve Orta sahada sadece Topal destek veriyor savunmaya. Diego takıma gelince çok daha kötü olur çünkü ofansif bir oyuncu Diego.

Bize gelecek olursak, En başta yeni bir teknik direktör ve farklı bir oyun anlayışı, bunların oturması zaman ister. Dün gördük ki ayağa paslarda çok pas hatası yapıyoruz. Özellikle orta saha. Sneijder henüz hazır değil. Düzgün bir forvet oyuncumuz olmayınca hücumda çok pasif kaldık. Prandelli çok doğru bir oyun anlayışı ile çıktı sahaya. Rakibi tut, savunma çakılı. Alan daralt. Yerden ayağa pas ve hızlı kontratak. Sneijder hazır olmayınca işin ofans kısmını pek beceremedik doğal olarak. yerden ayağa paslarda da çok top kaybı yaptık.

Dün oynadığımız maçtan şu sonucu çıkarabiliriz. Henüz hazır değiliz.

Bir ekleme: Bu takıma Tarık kesinlikle alınmalı Bir stoper ve bir hücum oyuncusu lazım.

Prandelli'nin doğru oyun anlayışıyla çıktığı konusunda hemfikir değilim.

Karşımızda Real Madrid var gibi oynadık bütün kontrolü rakibe verdik. Ben açıkçası bu oyun tarzını benimsemiyorum.

GS çok ciddi rakiplerle deplasmanda oynadığı maçlar hariç, topa sahip olan önde basan ayağa pas yaparak pozisyon üretmeye çalışan bir takım olmalı. Savunma hattını kalemizin önüne kurup kontratak kovalayacaksak bu sezon 4.yıldızı unutalım derim.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt