Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Cenk Ergün Brezilya'da, ama Doria, Pato ve Damiao icin degil

- Balanta dan vazgecildi

- Mevlüt ve Campbell artik listede yok

- Stoper'e alinan oyuncu beklerde de oynayabilecek, yeni forvet de kanatlarda da oynayabilecek

- Tarik Camdal'i istiyormusuz yine

ali naci

Bence boş yere hayal kurmayın Almeida'ya kendinizi hazırlayın.

Saç baş yolacağımız, sinirden saçlarımızın döküleceği, dökülmeyenlerin beyazlayacağı, yaşıtlarımızdan 10 yaş yaşlı göstermemize sebep olacak, sigaraya, alkole hatta bonzaiye başlamamıza sebep olacak bir sezon geliyor :(

ulan bende sizin gibi taraftarlara ayar oluyorum ha

bi demba ba geldi diye adam mı oldular şimdi? amma abarttınız şu tinercileri ya

sneijder muslera melo gibi dünya yıldızları var takımda kıçı boklu ba için ölüyonuz burda

sorun demba ba değil o görünen kısım adamların kadro planlaması harika arsenal e karşı 3 yabancı ile oynadılar hadi necip yerine atiba her zaman banko

hala 1 yabancı hakları var sağ bek için onu da aldılar mı şuraya da adam lazım diyemiyorsun

yoksa mesele tek adamı alınca adam mı oldular meselesi olsa ben de size hak veririm

şunu da düşün muslera melo sniejder hatta buruma, chedjou ve semih gibi oyuncular yok iki rakipte ama futbol 5-6 kişi ile oynanmıyor

takımın geri kalanı yok hükmünde

Forvet Pandev ya da Jonas olabilir o zaman başka isim kalmadı neredeyse

tapatalk

Brezilya'ya gidilme haberi olmasa iyiydi Avrupa'dan garanti 2 adam alaydik yasli masli demeden.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

üstüne basa basa söylüyorum bizim ligde teknik taktik sökmez yediğinden fazla atarsan şampiyonsun buda güçlü forvet hattı ile olur rakiplerimiz trabzonda dahil forvet hattı bizden üstün önce bunu kabullenelim artık bende eskiden stoper stoper diye ölenlerdenim ama bizim ligde forvet önemli forvet gerisi anca Avrupa maçları için çok önemli yabancı sınırı varken zaten avrupada başarı sağlayamazsın

hala dany eboue amrabat hiçbiri gitmedi bu gidişle bu kadroyla sezona giricez sanırım bizikiler acaba bjk elenirmi diye bekliyorlar sanıım

Sonunda necati gelecek dertler.bitecek :D

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

sorun demba ba değil o görünen kısım adamların kadro planlaması harika arsenal e karşı 3 yabancı ile oynadılar hadi necip yerine atiba her zaman banko

hala 1 yabancı hakları var sağ bek için onu da aldılar mı şuraya da adam lazım diyemiyorsun

yoksa mesele tek adamı alınca adam mı oldular meselesi olsa ben de size hak veririm

şunu da düşün muslera melo sniejder hatta buruma, chedjou ve semih gibi oyuncular yok iki rakipte ama futbol 5-6 kişi ile oynanmıyor

takımın geri kalanı yok hükmünde

arsenal karşısında bugünde izle o halde madem arsenal kıstas

ozaman real madridler juventuslar schalkeler manchester unitedler nolacak?

necipmiş veliymiş atibaymış bizde kadroya giremez bu adamlar

bunları transfer etseler burda çoğu kişi söver bjk fan boys hariç

Levent Tüzemen "Galatasaray´in forveti Doumbia olacak" demis.

Kendimi keserim. Müthis olur. Hic beklemiyorum yönetimden böyle bir transfer. Onlarda o kapasite yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt