Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler AMK victor ibarbo demiş. Gelirse gezi olayları benzeri toplumsal olaylar olur, kurbanlar adanir, cinayetler ülkeyi sarar. Gadir mevlam benim aradığım tüm meziyetleri bu adama vermiş: güç, teknik ve hız. Böyle forvete can gurban. Gel ula kara oğlan ikinci keitamiz ol.

Balanta,podolski,tarık gelicek sanırım.

balanta-tarık-almedia gelecek bencede ve pararları bir kez daha leşlere yatırmış olmanın rahatlığını yaşayacak yönetim, balantayı izlemedim ama takımın defans ihtiyacı forvet ihtiyacının yanında devede pire kalıyor, almediyı seneye tazminatı ile yollarız artık adam yaz boyu takım bulamadı, tam bizlik :)

Hakan Balta'ya laf ediyorsunuz hala.

Elin oğlu Arsenal'a karşı İsmail'i sağ bekte oynatıyor. Adam sol bekte ne yaptı ki, sağ bekte ne versin? Oğuzhan ve Veli gibi maç içinde defalarca saçmalayan adamlar var. Gökhan, Mustafa, Olcay da benzer şekilde. Arsenal maçında dahi bu adamlar komik hareketler yaptı. Ama bakıyorsun Arsenal'a kafa tutuyorlar. Demek ki burada bireyleri değil, kolektif yapıyı düşünmek gerekiyor.

Bırakın artık kişisel nefretlerinizi. Bizim adamlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Taraftar futbolcusuna düşman olursa, takımın böyle gitmesi normal. Millet kazma Emenike'lere bile kral muamelesi yapıyor. Burak, Olcan, Selçuk, Hakan, Semih, Veysel gibi adamlara sahip çıkalım. Özellikle 5 yabancı hakkı varken.

Hakan Balta bir gidisi var gelisi yok, simdi 12 aydir Hakan Balta solbek oynamadi diye, unutmaya yok, oda kanser ediyor insani.

3 transferle ligin en iddialı takımını kurabiliriz.Song,Doumbia ve Gökhan İnler.İki yabancıyı nerde oynatacağız diyenler olabilir.Baltayı sol bek çok rahat oynatabiliriz.Sonuçta Chedjouyu göndermek istiyorlardı bu performansla gitmez oda arada sırada Korayla yer değiştirir.Kaleci yedeğimiz de çok iyi Sinan Bolat.Muslera bazı ufak lig maçlarında feragat edebilir bence.

Telles i de hemen cöp yaptiniz... Selcuk u 2 senedir cekiyoruz, hala Selcuk > Telles gibi görünüs var.

2 side leş, ama tellesin yaşı genç belki o vasata yakın yada vasat olur, ama xavimiz zaten maksimum oynuyor adam daha ne yapsın her kuruşu helal aldığı paranın şikeciler 3-4 pas hatasında tehlike yarattı diye xelçuka laf mı edelim yani, geriye onadığı paslarda son derece başarılı arada birkaç hata olur onlarda gol olur olsun o kadar.

tarik, alex song ve ibarbo gelirse tum olay degisir .

yeni transfer sadece eksikleri kapatacagindan degil mecvut oyunculari harketlendirmek acisindan da onemli, bizim sorunumuz rahatlik cunku

victor ibarbo sinerjisi yapalim beyler, jackson martinez'in henuz parlamamis versiyonu.

Orta sahaya ve forvete yapılacak takviye şampiyonluk getirir rahatça diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt