Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brezilyadan gelebilecek adamları konusalım

genc joker diyebilecegimiz tipte genc admlar kimler var mesela

bugün ayın 28 i pek de umudum yok ya neyse

Bence genç joker adamlardan ziyade tecrübeli topçulara ihtiyaç var çünkü takımda oyunu okuma yetisi olmayan oyuncular güruhu....melo ve Sneijder dışında...

Bence genç joker adamlardan ziyade tecrübeli topçulara ihtiyaç var çünkü takımda oyunu okuma yetisi olmayan oyuncular güruhu....melo ve Sneijder dışında...

genc oyuncu bende istemiyorum

son 1 senedir aldıklarımızın hepsi elimizde patladı

telles,hajro,onti,brumayı seviyoruz ama ondan da pek birsey göremedik

bize olmus adamlar lazım,biz olduramıyoruz

Hakan Balta'ya laf ediyorsunuz hala.

Elin oğlu Arsenal'a karşı İsmail'i sağ bekte oynatıyor. Adam sol bekte ne yaptı ki, sağ bekte ne versin? Oğuzhan ve Veli gibi maç içinde defalarca saçmalayan adamlar var. Gökhan, Mustafa, Olcay da benzer şekilde. Arsenal maçında dahi bu adamlar komik hareketler yaptı. Ama bakıyorsun Arsenal'a kafa tutuyorlar. Demek ki burada bireyleri değil, kolektif yapıyı düşünmek gerekiyor.

Bırakın artık kişisel nefretlerinizi. Bizim adamlarımızı motive etmemiz gerekiyor. Taraftar futbolcusuna düşman olursa, takımın böyle gitmesi normal. Millet kazma Emenike'lere bile kral muamelesi yapıyor. Burak, Olcan, Selçuk, Hakan, Semih, Veysel gibi adamlara sahip çıkalım. Özellikle 5 yabancı hakkı varken.

Baskasinda olunca adamlar tatli geliyor.. bizdeki yerlilerin hemen hemen hepsi bjk de 11 oynar onemli olan oyuncudan verim alabilmek takim olabilmek dogru yerde oynatabilmek. Bizde hirs ve takim oyunu yok yalnizca. Yoksa su tsl de yabancilar dahil kimi takimda isterseniz diye anket yapilsa besi gecmez bu sayi onlarda alper sow ba belki tore baska da bi boklari yok. Muslera semih melo sneijder gibi agir taslarin yaninda onlarda direk 11 oynayacak chedjou olcan burak selcuk yekta telles eboue amrabat var birde bunlara ek wonderkid in var elinde. Biz sadece takim olamiyoruz

Kadro muhendisligimiz yanlis.

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

timurlenk song diyorsa vardır bildigi

utkucanla baglantıları saglam,kulüpten de haber alabiliyor,belli ki kiralık istiyoruz

cok yerinde bir hamle olur,henüz 26 yasında

yer yer stoper oynar

baktık selcuk böyle devam ediyor

song-melo yaparız

geriyi yerli kur,veysel-semih-hakan-tarık

ileride de song-melo-sneijder-brumayı kullan,duruma göre yeni santrofor gelirse bruma ile dönüsümlü oynar

song gelsin

Takimda 15 tane genc var biktim genc topcudan.forvete isi bilen oturakli sneijderle de anlasabilcek bi.forvet yokmu.dunyada ya. :/

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Song iyi futbolcu ama yabancı sınırı varken bence bize lüks olur. Ayrıca ücret olarak da çok zorlar bizi. Şu an kötü durumda olsa da bir şekilde Selçuk'u kazanmamız lazım. Takımın diğer yerleri çok daha kötü durumda. Selçuk kendini toparlarsa gayet yeterli olur, diğer bölgelerdeki futbolcularımızın çoğu potansiyellerinin en üst seviyesine gelse bile bir işe yaramazlar maalesef.

Bence bu sezon başarılı olmamız Selçuk'un kendini toparlayıp toparlamayacağına bağlı. Yabancı sınırı olduğu sürece muhtacız Selçuk'a.

dünkü bjkye bak bi de bize

baya baya olmuslar

üzücü olan su ki bu adamların topcuların bizim topcuların yarı fiyatına oynuyor 2 katı savasıyor

burada bizim topculara cok pis sövüyorum,utanmaları yok

fener macından sonra eglenmeye gitmisler

insanda biraz seref biraz ahlak olur

haysiyetsizler,hala sinirim gecmedi

Yeni biten rüyamdan aktarıyorum: Tarık Çamdal'ı aldığımızı öğrendim. Sonra transfer detaylarını, kaç milyona aldık ne kadar maaş alacak falan diye öğrenmek için de foruma girdim ama "Tarık Çamdal Galatasaray'da" adlı konuyu bulamadım.

Saçma rüyalarımdan sevgiler...

tarık geliyor diyorlar

önemli hamle

parası su saaten sonra umrumda degil

lazım olan adamı alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt