Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
song defansa ve orta sahaya seviye atlatir

gelecegini sanmiyorum ama

Song iyi futbolcu ama yabancı sınırı varken bence bize lüks olur. Ayrıca ücret olarak da çok zorlar bizi. Şu an kötü durumda olsa da bir şekilde Selçuk'u kazanmamız lazım. Takımın diğer yerleri çok daha kötü durumda. Selçuk kendini toparlarsa gayet yeterli olur, diğer bölgelerdeki futbolcularımızın çoğu potansiyellerinin en üst seviyesine gelse bile bir işe yaramazlar maalesef.

Bence bu sezon başarılı olmamız Selçuk'un kendini toparlayıp toparlamayacağına bağlı. Yabancı sınırı olduğu sürece muhtacız Selçuk'a.

Neresi lüks olur renktas Meloya back-up olur üstelik Selçuk böyle devam ederse orta saha facia olur.

Daha elimizdekileri gönderemedik. Eboue ve danyden kurtulup ontiveroyu kiralik gönderelim de öyle transfer yapalım.

Forvet sart oglu sart

Tapatalk

Neresi lüks olur renktas Meloya back-up olur üstelik Selçuk böyle devam ederse orta saha facia olur.

Takımın geri kalanı bu kadar kötü olmasa veya yabancı sınırı olmasa gelmesini çok isterim ama mevcut durumda lüks olur maalesef. Takımda sağ bek yok, sol bek yok, forvet yok, 2. stoper ve kanat varla yok arası iken ve yabancı sınırı da varken yabancı hakkımızı başka bölgelerde kullanmalıyız bana göre. Ama dediğim gibi Selçuk bu sene düzelmezse bizim işimiz çok çok zor zaten.

lan bugün bari cöpleri gönderelim

sahiden daha dany eboua onti duruyor

nası gelecek yabancı topcu

Eger hiç yeni yabanci oyuncu alamazsak Amrabat ve Eboue kalmasini isterim.

Dany Ontivero gibiler ise gitmeli.

mus

veyso - semih - hakan - tarik

selcuk - melo

bruma - wes - olcan

pato​

Transfer yapamıyoruz hadi para yok, yönetim beceriksiz falan da, eldeki oyuncuların gönderilememesine ne demeli

Stopere falan gerek yok Semih, Koray, Gökhan, Hakan, Chedjou yeterli. En azından takımın diğer bölgeleri takviye takviye diye bağırıyorken stopere harcancak paraya yazık olur.

Tarık ve Song alınabilirse mükemmel olur. Tarık sağ ve sol beke alternatif yaratır, Song da orta saha ve stopere. 2 jokerle takımın aksayan yerlerine çok güzel alternatifler katmış oluruz.

Bir de kanat forvettense net bir santrofor alınmalı. Artık kim olur bilmiyorum ama hala yanarım yanarım Gomis'e yanarım beleş adamı nasıl kaçırdık :mad-49:.

Tarık 4-5m gibi bir bonservis, Song 1.5-2m gibi kiralarız heralde. Santroforu nasıl alırız artık orasını bilmiyorum Allah yardımcımız olsun bu 3 transfer olursa iddialı konuma geliriz ama gidip Almeida'yı alıp transferi kapatırlarsa bu sene umut beklemeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt