Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik icin 4 Milyon € teklif etmissiz ama ESES hala vermiyor, israrla 6 Milyon € istiyor.

Cok aci verici bir durum. Galatasaray yaklasik iki aydir, 2 sene önce 1860 München (2 Bundesliga)'da kadroya giremeyen Tarik Camdalin pesine kosuyor. Yasasin Yabanci Sinirlamasi.

2 sene önce caner' kadroya giremiyordu.2 sene de neler değişiyor bir düşün.

Tarık'a 6 Milyon verip, yabancı almamazlık yapmazlar inşallah. Ver önceliği yabancıya ya ne Tarık'mış.

3 tane ortalama adam alacağına 1 tane forvet al bitir transferi. 3 kişiye toplam 15euro harcayacağına 1 tanesine harca bitsin gitsin.

Yok milli takim kalitesi, yok basarisi falan filan alayi bahane bunlarin. Yabanci siniri olmayan ulkeler suan bize evde 3 deplasmanda 6 aticak durumdalar boyle sacma bir bahane olur mu ya. Yil olmus 2014 5 yabanciyla oynayacagiz. Rusya siniri 7'ye cekti ki liglerine daha fazla kalite oyuncu cekip daha iyi pazarlayabilsinler diye futbolu. Bazi "akillilarin" cebi bol bol dolsun diye futbol zevkimizin de icine ettiler ya, ne denir bilmiyorum. Esas yabanci siniri arttirilsa Turk oyuncularin daha cok calisacagi bir gercek. Burda kadroya giremeyeni baska ulkede bakmazlar ki, ayda 1000 kagita oynarlar sonra. Eee..nasil olsa boyle sacma sapan kural var, adam 6 milyon da ister, 10 da, nasil olsa koseye sikismissin, yesinler dursunlar bizi. Yazik ya 6 milyon'a Avrupa'da oyle guzel oyuncular gidip geliyor ki top diye oynar bunlarla.

2 sene önce caner' kadroya giremiyordu.2 sene de neler değişiyor bir düşün.

Caner her zaman yetenekli bir oyuncuyudu. Onun oyun stili her zaman begenmistim. Bosuna 18 Yasinda 4 Milyona Moskowa gitmedi. Tarik iki sene önce 1860 München de kadroya girmedi, kimse onu istemedi, sansla bir Türk Klübüne gelmis. Türk Pasaportu olmazsa bugün en fazla 200.000 - 500.000 € ederdi.

Anadolu Külüpler özelikle Kayseri,EseS gibi Klüpler Yabanci Sinirlamasi ile cok cok iyi para yapiyor.

Alper,Topuz,Kesimal,Salih vs vs vs. O yüzden de Yabanci Sinirlamasi kalsin diyorlar...

begenmezse begenmesin çöpleri doldurduk böyle diye diye tarık ta abartılmış bir balon 3 ten 1 kuruş fazla etmez

Başkan kararlı galiba her türlü alacak . Bana kalırsa 2 m bile etmez ama sağ bekde alternatif yok maalesef . Veysel var bir tek . Bir şey olursa yedek sağ bek de yok . Hamit'i çekeriz diye düşünüyorum o da ağır vasıta , hala sakatlıktan dönememiş . Sabri affedilmedi , takımla birlikte çalışmıyor . Yani muhakkak sağ bek gelecek .

bence es-es 4,5 verirsek okey diyecek şerefsizlik yapıyorlar aksama 4,5 açıklanır görürsünüz

6 miljona avrupada kral bek alirsin , sinirlama en cok bize vurdu hiiaaa

Başkan kararlı galiba her türlü alacak . Bana kalırsa 2 m bile etmez ama sağ bekde alternatif yok maalesef . Veysel var bir tek . Bir şey olursa yedek sağ bek de yok . Hamit'i çekeriz diye düşünüyorum o da ağır vasıta , hala sakatlıktan dönememiş . Sabri affedilmedi , takımla birlikte çalışmıyor . Yani muhakkak sağ bek gelecek .

sağ bek sağ bek arkadaş 1234567 tane adam bul hepsi der ki bu takıma forvet gerekli forvet

en başından beri Hazirandan beri ama gel gör ki

Biraz hareketlendi ortalık, 2-3 transfer yapılacak diyorlar. Geçte olsa iyi transferler yaparız inşallah.

Bilen, izleyen var midir bilmiyorum ama Lukasz Teodorczyk 3.5m euroya Dynamo Kiev'e gitmis. Transfer boyle yapilir. Az Shaktar'dan, Dynamo Kiev'den ders almali transfer komitesi.

Sadece yabancı sınırıyla kalsa iyi. Galatasaray ismi Anadolu kulüpleri için ekstra 1.5-2 milyon daha demek. Sebepler malumunuz.

Bos verin centilmenligi falan Ünal Aysaldan ben bizzat Mesut Hoscana bu hareketi cekmesini umuyorum.

zaz.jpg

Yetti ulan artik. Kafayi yiyecegim.

Kulüpten biri artik cikip desin biz böyle dolandirici bir camia ile artik muhattap olmamaya karar verdik diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt