Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olayların içindeki bir numaralı adam pozlarını bırak. Veysel+Tarık geçen sene aynen dediğim miktarlardaydı basında bas bas bagardı twitterdada GS a çok yakın kişiler defalarca yazdı...

Meloya gelince. Anlaşılan sadece derbi maçlarını izliosun. Ben bütün maçları izlerim kardeşim .

Gel Deplasmanda ki 17 maçdan 3 tane melonun iyi oynadıgı maç göster ben senden özür dileyecem..

Hep yokları oynadı gölge oyun sergiledi...

İnsanlara hakaret etmeyi marifet sayacağına bence yanılıyorsun ben meloyu beğendim çok güzel oynadı de geç

bende sana saygı duyayım ama bu cümllelerle daha ne yazsan boş.

yav he he ben biz melo yerine başka adamı izledik hep. Geçen sene adam dünya kupası için içerde dısarıda hayvani performans sergiledi.

Tarıka gelnce dediğin gibi değildi yine adamların yöneticisi çıktı tarık 3.5 milyo € dedi. 2 milyona alma imkanı olsa alınırdı siz yöneticileri de o kadar mal zannetmeyin. Adamlar bilmiyor mu tarık için ne zaman kaç para istenebileceğini.

2013-2014 sezonunda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da, ligin geneli düşünüldüğünde devamlı ayakta kalmayı başarabilen futbolcu olarak Melo yine önplana çıktı. Bu sezonda toplam 47 karşılaşmaya çıkan Melo, 3 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. Kazanlıan Türkiye Kupası'nda büyük pay sahibi olan Brezilyalı bu kupada 8 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

Felipe Melo, gösterdiği performansla bütün futbolseverlerin dikkatini çekerken Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayı başaramadı.

'Pitbull' Galatasaray forması altında 2 Süper Lig 2 Süper Kupa 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Ayrıca 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

Song gelirse

Muslera

Semih Song Hakan

Veysel Melo Selçuk Olcan

Sneijder

Burak ???

olabilir

tapatalk

Song gelirse kesinlikle Song-Melo-Selçuk ortasahası oluşturulmalı. Selçuk-Melo şeklinde devam edersek ve kanatlarda Bruma-Burak-Olcan gibi isimlerden oluşursa orta saha üstünlüğü çoğu takıma karşı kaybederiz. O yüzden Selçuk ve Melo nun arkasına Song koyularak bu dezavantaj giderilir. Fener ' de M.Topal bu işi üstleniyor bu sayede 3 forvet oynayabiliyorlar.

Song gelirse kesinlikle Song-Melo-Selçuk ortasahası oluşturulmalı. Selçuk-Melo şeklinde devam edersek ve kanatlarda Bruma-Burak-Olcan gibi isimlerden oluşursa orta saha üstünlüğü çoğu takıma karşı kaybederiz. O yüzden Selçuk ve Melo nun arkasına Song koyularak bu dezavantaj giderilir. Fener ' de M.Topal bu işi üstleniyor bu sayede 3 forvet oynayabiliyorlar.

Olabilir tabi ama o zaman da Sneijder mecbur solda oynayacak

tapatalk

Muslera

Veysel - Semih - Hakan - Tarık

Song - Melo - Selçuk

Olcan - FORVET - Sneijder

Prandelli transfere göre taktik değiştirebiliriz demişti.​

Açık konuşmak gerekirse Tarık dışında ben de böyle bir sistem düşünüyorum. 4-2-3-1 ' de ne Sneijder verim alınabiliyor ne de kanatlar iş yapabiliyor. Aynı zamanda orta saha üstünlüğünü de rakibe veriyoruz. Ayrıca Sneijder sola yakın oynadığında daha verimli oluyor. Tarık yerine Hakan Balta oraya yazılıp stopere de G.Zan (sakatlanmazsa) ya da Koray ikisinden biri yazılabilir. Yabancı forvet tercihi de çok önemli tabi.

Olabilir tabi ama o zaman da Sneijder mecbur solda oynayacak

tapatalk

Direk solda değilde sola yakın oynarsa daha verimli oluyor. Sneijder-Telles baya iyi anlaşmıştı. Ben Hakan Balta'nın da birçok Türk oyuncuya göre ayağının düzgün ve oyun zekasının yüksek olduğunu düşünüyorum. O nedenle Sneijder- Hakan Balta iyi anlaşır gibi geliyor. Tarık transferi ise hiç istemiyorum. Kilit oyunculardan biri Song diğeri de sağlam bir yabancı forvet olur.

Kedinin fareyle oynadığı gibimi oynadılar adamlar ayağa pas yaptılar adamların pas yapmasina izin verdin geriye yaslandın senin söylediğin biraz abartılı olmuş renkdaş.

Fenerin rahat oynaması fenerin çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Burdan çıkarmamız gereken sonuç bizim çok kötü durumda olduğumuzdur. Orta saha ve hücuma mutlaka 2 üst düzey oyuncu şart. Ama gel gör ki hala Tarık'la uğraşıyorlar. 3 aydır Tarık muhabbeti. Bu adam Sabri'den Veysel'den fazlasını veremeyecek.

Alex Song ve Doumbia yeterli bize

alın gelin şu adamları be kardeşim

1086828_Galatasaray_SK.jpg

Selçuk ortada ama gittikçe futbolunun berbatlaştığı ortada. Veysel geçen yıldan da belli etti Sabri'den bile kötü olduğunu.

Selçuk iyi bir takımda iyi oynar. Veysel de fena değil. Hazırlık maçlarında iyiydi, ayrıca Fener maçında da iyi oynadı. Elin adamı İsmail'le Arsenal'a kafa tutuyor.

Selçuk iyi bir takımda iyi oynar. Veysel de fena değil. Hazırlık maçlarında iyiydi, ayrıca Fener maçında da iyi oynadı. Elin adamı İsmail'le Arsenal'a kafa tutuyor.

Biz kötü bir takımız herhalde

şu anda Selçuk'un oynayacağı bizden daha iyi bir takım söyleyebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt