Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.020
- 48.315
- 4.933
Olayların içindeki bir numaralı adam pozlarını bırak. Veysel+Tarık geçen sene aynen dediğim miktarlardaydı basında bas bas bagardı twitterdada GS a çok yakın kişiler defalarca yazdı...
Meloya gelince. Anlaşılan sadece derbi maçlarını izliosun. Ben bütün maçları izlerim kardeşim .
Gel Deplasmanda ki 17 maçdan 3 tane melonun iyi oynadıgı maç göster ben senden özür dileyecem..
Hep yokları oynadı gölge oyun sergiledi...
İnsanlara hakaret etmeyi marifet sayacağına bence yanılıyorsun ben meloyu beğendim çok güzel oynadı de geç
bende sana saygı duyayım ama bu cümllelerle daha ne yazsan boş.
yav he he ben biz melo yerine başka adamı izledik hep. Geçen sene adam dünya kupası için içerde dısarıda hayvani performans sergiledi.
Tarıka gelnce dediğin gibi değildi yine adamların yöneticisi çıktı tarık 3.5 milyo € dedi. 2 milyona alma imkanı olsa alınırdı siz yöneticileri de o kadar mal zannetmeyin. Adamlar bilmiyor mu tarık için ne zaman kaç para istenebileceğini.
2013-2014 sezonunda şampiyonluğu Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray'da, ligin geneli düşünüldüğünde devamlı ayakta kalmayı başarabilen futbolcu olarak Melo yine önplana çıktı. Bu sezonda toplam 47 karşılaşmaya çıkan Melo, 3 gol 4 asistlik bir performans gösterdi. Kazanlıan Türkiye Kupası'nda büyük pay sahibi olan Brezilyalı bu kupada 8 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol kaydetti.
Felipe Melo, gösterdiği performansla bütün futbolseverlerin dikkatini çekerken Dünya Kupası kadrosuna çağrılmayı başaramadı.
'Pitbull' Galatasaray forması altında 2 Süper Lig 2 Süper Kupa 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. Ayrıca 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösterdi.