Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok milli takim kalitesi, yok basarisi falan filan alayi bahane bunlarin. Yabanci siniri olmayan ulkeler suan bize evde 3 deplasmanda 6 aticak durumdalar boyle sacma bir bahane olur mu ya. Yil olmus 2014 5 yabanciyla oynayacagiz. Rusya siniri 7'ye cekti ki liglerine daha fazla kalite oyuncu cekip daha iyi pazarlayabilsinler diye futbolu. Bazi "akillilarin" cebi bol bol dolsun diye futbol zevkimizin de icine ettiler ya, ne denir bilmiyorum. Esas yabanci siniri arttirilsa Turk oyuncularin daha cok calisacagi bir gercek. Burda kadroya giremeyeni baska ulkede bakmazlar ki, ayda 1000 kagita oynarlar sonra. Eee..nasil olsa boyle sacma sapan kural var, adam 6 milyon da ister, 10 da, nasil olsa koseye sikismissin, yesinler dursunlar bizi. Yazik ya 6 milyon'a Avrupa'da oyle guzel oyuncular gidip geliyor ki top diye oynar bunlarla.

Fenerin avrupa cevazı filan bitince kalkar sınırlama merka etme.

"2009-2010 sezonundan bu yana Fenerbahçemize başarıyla hizmet eden Brezilyalı oyuncumuz Cristian Oliveira Baroni ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun getirmiş olduğu yabancı oyuncu kısıtlaması nedeniyle bugün itibariyle zorunlu olarak yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, 31 Ağustos 2014 Pazar günü oynanacak olan Karabükspor maçı öncesi Cristian Baroni’ye bir teşekkür plaketi takdim edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Cristian Baroni’ye kulübümüzün kapılarının ileriki dönemde de açık olacağını belirterek, bugüne kadar kulübümüz için vermiş olduğu tüm emek için teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz."

Konuyla alakali değil ama bu ne arkadaşlar kafayı yicem

613e1dd5b65ab85459e2e05724cb6ac1.jpg

hızlı tren, duble yol (hamdolsun), 3. havalimanı projesi, son resim de kesin bir şeyi çağrıştırıyordur :p

kpssde hükümet icraatlerinin sorularını gördükten sonra resimler bana böyle izlenim bıraktı.

cevabım: TAYYİP

Devre arasında 2 m € vermedigimiz adama şimdi düşünmeden 4 m € veriyoruz yönetim hata üstüne hata yapıyor

nerlerde söyleniyorki bu adam, benim gördüğüm tüzemenin lafı ki o da ismini bile bilmiyordu.

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’da Seydou Doumbia iddiası.

Rus basını, CSKA Moskova’da forma giyen Fildişili forvet Seydou Doumbia’nın Galatasaray’ın gündeminde olduğunu yazdı. CSKA ile iyi ilişkileri olan FIFA menajeri Malik Arutyunov, “Galatasaray iyi bir teklif verirse Doumbia gelir” dedi.

GSC HABER

o değilde Gomis' i nasıl kaçırdık adam premier ligde oynuyor bizim ligde kasıp kavururdu

Aciklamayi duydunuz mu kafama sikcam nerdeyse tariga 4 teklif etmisiz

Ey baskan cikip diyosun ki fiyatlarin dusmesi icin son gunu bekliyoruz fakat kesinlikle transfer yapacagiz ...

Bu aciklama bitek bana mi komik geliyor yoksa icinden konustugunu mu zannetmis

Ucuzladi mi futbolcular yok bekleyip kontratlari bitsin desem o zamanda bedavaya almiyoruz bekleyip daha fazlasini teklif ediyoruz hatta adamlarin 3 yilda aldigini tek yilda 3 4 senelik garanti ucretlere bagliyoruz

Selcuk ve meloyu ılerıye tasıyabılmenın tek yolu topla cıkabılwn bı stoperdır yoksa cok gol yedıgımız ıcın degıl mancınıde bunu dusunuyodu ve stoper ıstıyodu prandellıde aynı sebepten balantayı ıstıyo song yada balanta topla savunmadan cıktıgı an selcukda melıda verımını arttırır daha ofansıf ve etkılı olur aksı durumda chedjou selcuka selcuk semıhe semıh chedjouya chedjou selcuka selcuk chedjouya chedjou ılerı sısırır durur

CL Kadro:

_______________Muslera

Veysel** __Semih__Chedjou____ Telles

_________Melo_______Song

_____________Sneijder

Amrabat*___________________Bruma

_____________Doumbia

*Olcan

**Hamit

Ben beğendim Vallahi : )

-------------------------

Song ve Doumbia gelse ne manyak olurdu...

Unal aysal:Sızlesmesının bıtmesıne 6 ay kalmıs oyuncuya 2 mılyon vermem.

Sozlesme yenılesın 6 mılyon verelım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt