Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayir yav biraz oynayalim, sol bek ariyorlar. 21 milyon var kasada, tellesi gercekten istiyorlarsa biraz daha de verecekler.

8 Milyon € + Sonraki satistan pay.

Böyle bir sey harika olurdu

tabii bu daha iyi olur :encouragement:, ama bence o kadar vermezler

Caner her zaman yetenekli bir oyuncuyudu. Onun oyun stili her zaman begenmistim. Bosuna 18 Yasinda 4 Milyona Moskowa gitmedi. Tarik iki sene önce 1860 München de kadroya girmedi, kimse onu istemedi, sansla bir Türk Klübüne gelmis. Türk Pasaportu olmazsa bugün en fazla 200.000 - 500.000 € ederdi.

Anadolu Külüpler özelikle Kayseri,EseS gibi Klüpler Yabanci Sinirlamasi ile cok cok iyi para yapiyor.

Alper,Topuz,Kesimal,Salih vs vs vs. O yüzden de Yabanci Sinirlamasi kalsin diyorlar...

Bizde oynarken ne kadar savruk oyuncu olduğunu çok iyi hatırlıyorum

Telles'e 6 milyon verilirse bunlar gider o parayla Eskişehir'deki çapsızı alırlar...

Sevinmem bu transfere...

Telles'i biz zaten 6'ya aldık, nereye 6'ya satıyoruz? Nuri'nin dediği gibi 21 milyon euro aldılar Moreno'dan, keseyi açsınlar biraz.

Telles satarsak Doumbia gelsin ama artik

7,5 Milyon € + Sonraki Satistan 10% Pay.

Harika olurdu.

Tarik,Doumbia,Song ile transferimizi kapatacagiz. Bütce simdi 7-8 Milyon, Telles gitse 14-15 Milyon olur.

Telles abartıldığı kadar iyi bir oyuncu değil. Geldiğinden beri vasatı geçen 2-3 maçı olmuştur. Savunma yönü çok kötü zaten, hücumda da pek bir artısı olmadı takıma. Riera takımı ileri taşıyordu, çok verimliydi sol bekte, tek sıkıntı onun da savunma yönü pek iyi değildi. Eğer teklif varsa satılmalı bence. Zaten yabancı sınırı olan bir ülkede yabancılarımızın hepsi üst düzey, ve takımda fark yaratan isimler olmalı. Telles'in herhangi bir Türk sol bekten daha iyi bir yönünü göremedim ben

Telles sevillada gelişir belki. Ilerde belki o zama 4-5 sene sonra milli olur.

Bizim öyle luxumus yok , hele defans için hiç yok.

Bruma bile 1-3 sene pişmesi gerikir ama kalitesi bariz çekilde ortada onun en azından

Telles iyi oyuncu ama şu sınırda bizde gelişemez açık ve net

ayrıca adama destek veren yok takımda , tek başına kanatta al ver yapıyor

10 m gibi miktara anlaşma sağlanmalıdır

Bir de Ali Adnan ne durumda Tr pasaportu aldımı ?

Song ve Forvet gelirse...ama.burak ve Selcukda ilk11 olması gerekirse..nasıl kadro olur ?

________Muslera

Veysel Semih Türk Tarık

__Song Melo Selcuk

________Sneijder

_____Burak Doumbia

telles iyi adam daha tr alışamadı eğer önündeki adamla sürekli oynasın ve uyum sorununu atlatsın, telles her takımın sağ tarafını dağıtır.

Beyler adamlar kacıp gıdecek hemen satalım bejeke 1 mılyona motta aldı bayıldım arsenal macında yeyetkı yabancı ısteyelım cok ucuza buluruz en az aynısından

ayrıca Bruma ' nın gelişimi için çok büyük fırsat +3 de yeri garanti olur ve gelişimi durmaz

Biz doumbia'yı istiyoruz ama kulübü verir mi rusya ligi başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt