Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler 3 gün sonra daha net konuşuruz ama ünal aysal anlaşma noktasına gelmeden gelecek falan demez önemli olan gelecekler

Muslera

Veysel-Song-Semih-Telles

Selçuk-Melo

Olcan-Sneijder-Bruma

?

Soru işareti Burak olursa biteriz. Ama Doumbia,Soldado veya Pato olursa her türlü bu grupta şansımız var.​

Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...

Ortalama bir Batı Avrupa ülkesi mi, adam Fransa'da yaşıyor Avrupa'nın tam göbeğinde. Fransızlar ve İngilizler Almanları bile Avrupalı olarak görmüyorlar.

Üstelik Interpol'un merkezi Lyon Fransa'da.

Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...

Daha kötüsünü cumhurbaşkanı yapıyoruz bu ülkede ama?!

Cem uzan hakında pek bilgim yok bu arada.

İlk maç 16-17 Eylül. Çok yakın, mıçtık. Umarım Anderlet olmaz ligde 6. haftayı oynayacak...

Muslera

Chedjou-Song-Semih

Veysel-Selçuk-Melo-Olcan

Sneijder

Cassano-Burak

Arkadaşlar Hazır mıyız ?

Hiç zannetmiyorum çünkü sorun formsuzluk değil oyuncuların kalitesizliği. Formsuzluk olsa düzelir ama kalite olmayınca olmaz

Fazla duygusal yorum. Aynı oyuncularla son 2 senede yaptıklarımız ortada. Evet kalitemiz biraz düştü ama kağıt üstünde BJK'den daha kalitesi değiliz mesela.

Başkan umutsuz konuştu transferler için

tapatalk

Ah Adnan Polat ah. Bu Aysal ne rahat adam ya Çıldıracam ya. Dehşet dolu bir gruba düstük. Adam bildigin gep geniş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt