- 21 Ocak 2010
- 72.816
- 51.241
- 5.003
Alex Song-Pato. Her türlü gideri var bu 2'linin. ama alabilecezmi orası meçhul.
pato bize uygun değil son yıllardaki istatistikleri de öyle aham şaham değil
bize pivot lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex Song-Pato. Her türlü gideri var bu 2'linin. ama alabilecezmi orası meçhul.
Fikstür açıklandı mı ?
Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...
Cem Uzan ile yüzyüze gelme ihtimalim yok, kolay değil öyle ''Avrupa Jet sosyetesi'' ne mensup biriyle muhatap olmak!..Sen bunu ayarla, söz veriyorum daha fazlasını söyleyeceğime!...Sülale boyu kan emici bunlar, ne biliyorsun haklarında da ahkam kesmeye kalkıyorsun?...Ortalama bir Batı Avrupa ülkesinde olsa, ömrünün sonuna kadar kodesten çıkamayacak bir adam, sözünü ettiğimiz ve kendisini ''Galatasaraylı'' olarak tanımlamasının hiçbir değeri yok bu manada...
Hiç zannetmiyorum çünkü sorun formsuzluk değil oyuncuların kalitesizliği. Formsuzluk olsa düzelir ama kalite olmayınca olmaz
3-4 oyuncu:
dany
eboue
??
??
gelenler:
forvet
stoper (gereksiz bence)
ön libero
Hiç zannetmiyorum çünkü sorun formsuzluk değil oyuncuların kalitesizliği. Formsuzluk olsa düzelir ama kalite olmayınca olmaz
pasolig kartını önceden çıkart