Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cirino ne ya. Ben inanıyorum hakikaten. İlgileniyoruzdur. Ates olmayan yerden duman cıkmaz. Bilindik bir oyuncu degil masa bası haberine benzemiyor.

SL kadrosu (transferler olursa tabi):

------------------Muslera------------

Veys-------Semih---Chedjou----Telles

--------------------Melo-----------------

------------Song--------Wesley------

Olcan-------Yabanci striker---Bruma

Iyi oldu demi

Telles-Eboue-Dany gider Tarık-Almeida-Song gelir transferi kaparız bu saatten sonra üst düzey forvet alabileceğimizi düşünmüyorum

bence Junior Moraes ve Tarık gelmeli ve 3-5-2 ye dönmeliyiz.neden tek forveti kıvıramıyoruz çare nedir çift forvet ama sneijderide 10 numara olarak kullanabileceğimiz çift forvet.geriye iki seçenek kalıyor oda 3-5-2 veya 4-3-1-2 kanatta istiyoruz yani 3-5-2 şuan bize en uygun sistem.bizim en zayıf halkamız neresi defansın kanatları dimi 3 lü savunmaya dönersek bu defoda biraz kaybolur bizim takım için biçilmiş kaftan bu sistem takım nasıl olur tarığa 5 moraese 4 verip almalıyız.Kalede Muslera Defansta Sağ stoper Semih Ortada Chedjou Solunda Hakan Orta Sahada Melo-Selçuk önlerinde Sneijder Sağ kanatta Tarık Sol Kanatta Olcan fovettede Umut-Moraes-Burak üçlüsünden ikisi biçiminde oynamalıyız.bence çok faydalı bir sistem olur bu.

yahu bu almeyda nicin imza atmıyor bi yere

hic mi talibi yok bu adamın

hala mı bizi bekliyor

bence Junior Moraes ve Tarık gelmeli ve 3-5-2 ye dönmeliyiz.neden tek forveti kıvıramıyoruz çare nedir çift forvet ama sneijderide 10 numara olarak kullanabileceğimiz çift forvet.geriye iki seçenek kalıyor oda 3-5-2 veya 4-3-1-2 kanatta istiyoruz yani 3-5-2 şuan bize en uygun sistem.bizim en zayıf halkamız neresi defansın kanatları dimi 3 lü savunmaya dönersek bu defoda biraz kaybolur bizim takım için biçilmiş kaftan bu sistem takım nasıl olur tarığa 5 moraese 4 verip almalıyız.Kalede Muslera Defansta Sağ stoper Semih Ortada Chedjou Solunda Hakan Orta Sahada Melo-Selçuk önlerinde Sneijder Sağ kanatta Tarık Sol Kanatta Olcan fovettede Umut-Moraes-Burak üçlüsünden ikisi biçiminde oynamalıyız.bence çok faydalı bir sistem olur bu.

Lichsteiner veya bi' Asamoah'in olursa bu taktigi ancak o zaman dusunebilirsin bekte verim alamadigimiz adamlari daha zora mi sokacagiz? :) 3-5-2 her takimin kaldirabilecegi bir taktik degil kullanan 10 takimdan 9'u patlar.

Yaz boyunca neredeyse hicbir hamle yapmadik. Yasin Öztekin icin 2.5 milyon euro ödemeye gerek yoktu.

Kaan Baysal ve Sinan Gümüs'ün de bizde oynayacak kapasitesi yok.. Yedek kaleci ve Olcan transferi disinda SIFIR!

Dany, Eboue, Ontivero üclüsünü bile gönderemedik.

Lichsteiner veya bi' Asamoah'in olursa bu taktigi ancak o zaman dusunebilirsin bekte verim alamadigimiz adamlari daha zora mi sokacagiz? :) 3-5-2 her takimin kaldirabilecegi bir taktik degil kullanan 10 takimdan 9'u patlar.

Prandelli nereli italyalı italya ne oynadı 3-5-2 bu tarz etkenler var ayrıca bizim takım buna uyar olcan solda bunu yapar tarık defans kısmını yapar hucumda pek etkin olamaz farkındayım ama hızlı birisi en azından ve ayrıca benim kast ettiğimde o beklerimiz kötü defansif olarak zayıflar bu yüzden 3 lü savunma olsun diyorum zaten.ama mesela solda telles bu görev için biçilmiş kaftan ama sınırlama ve olcanı sağa atma mecburiyetinden dolayı telles oynayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt