fatih kaan güllü
Sarı Üye
- 22 Temmuz 2014
- 404
- 0
- 586
amrabat bursa maçı kafilesindeymiş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallamaya yer arıyorlar renkdaş. İyi bir genci kaça almayı planlıyor acaba bunlar. Neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamadım ki birde Bruma, Telles ile kıyaslamış. Yahu hadi Pino, Ontivero falan dese neyse diyeceğim ama...
Yok yok forum iyice sıyırdı kafayı. Aklı başında adam sayısı artmıyor forumda git gide sıyırık sayısı artıyor.
yav gelmissin mourinho gibi konusma burda,kim izler molde maclarini ne konusuyorsun sen,bende sana brezilya 3.ligden bir futbolcu soylim izlemediysen futbol cahisilin bumudur olay bos yer kaplamayin
Bugün KAP gelsin artık.Ne zaman adam alacağız?
mehmet cibara song geliyor demiş doğru mu benim izlenimim song bugün kapa düşer
sacma sapan bi yorum
mevlüt denen adami karabük maclarinda seyretmedin galiba bos laflar bunlar adam burak'tan kat kat kötü...
Ben kimseye cahil demedim renktaş. Öyle seviyesizliklerle işim olmaz. Herkesin bilgisi kendine,ben sadece izlemeden önyargıyla yorum yapıp yapmadığını öğrenmek istedim. Önyargılıymışsın,uzatmaya değmez. Dediğin gibi olsun
Sent from my iPad using Tapatalk
nerde demis
Alex Song Liverpool varken gelmez bize .
Burak'tan kat kat kötü degil, adam önde top tutabilen nadir türk forvetlerden birisi, milli takim maçlarini izle.
Müthis demiyorum, o gelirse zaten pek birsey fark edecegini sanmiyorum da adam futbolcu olarak Burak dan daha iyi.
ambrabat gitmesin çok sevindim.adam iyi oynadı hazırlık maçlarında neden gidiyorki zaten?verim verir ambrabat.dany,ontivero,eboue gider.tellesi vermezler durun bakalım bir sene izleyelim hemen önyargılılı olmamak lazım.sevilla 6 veriyorsa vardır bir bildikleri
Pato+Song'un maliyeti ne kadar olur ?