Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallamaya yer arıyorlar renkdaş. İyi bir genci kaça almayı planlıyor acaba bunlar. Neyin kafasını yaşıyorlar hala anlamadım ki birde Bruma, Telles ile kıyaslamış. Yahu hadi Pino, Ontivero falan dese neyse diyeceğim ama...

Yok yok forum iyice sıyırdı kafayı. Aklı başında adam sayısı artmıyor forumda git gide sıyırık sayısı artıyor.

basip parayi genc yetenek alsan kabahat,almadigin zamanda nerde o vizyon bas parayi alsana bu adami bugun 10 versen 30a satarsin mantigi ile her turlu sallama potansiyeli olan ergen tayfalari iste

yav gelmissin mourinho gibi konusma burda,kim izler molde maclarini ne konusuyorsun sen,bende sana brezilya 3.ligden bir futbolcu soylim izlemediysen futbol cahisilin bumudur olay bos yer kaplamayin

Ben kimseye cahil demedim renktaş. Öyle seviyesizliklerle işim olmaz. Herkesin bilgisi kendine,ben sadece izlemeden önyargıyla yorum yapıp yapmadığını öğrenmek istedim. Önyargılıymışsın,uzatmaya değmez. Dediğin gibi olsun

Sent from my iPad using Tapatalk

sacma sapan bi yorum

mevlüt denen adami karabük maclarinda seyretmedin galiba bos laflar bunlar adam burak'tan kat kat kötü...

Burak'tan kat kat kötü degil, adam önde top tutabilen nadir türk forvetlerden birisi, milli takim maçlarini izle.

Müthis demiyorum, o gelirse zaten pek birsey fark edecegini sanmiyorum da adam futbolcu olarak Burak dan daha iyi.

Ben kimseye cahil demedim renktaş. Öyle seviyesizliklerle işim olmaz. Herkesin bilgisi kendine,ben sadece izlemeden önyargıyla yorum yapıp yapmadığını öğrenmek istedim. Önyargılıymışsın,uzatmaya değmez. Dediğin gibi olsun

Sent from my iPad using Tapatalk

sen neyin kafasindasin brumayi u 20 dunya kupasinda izleyenlerin akli gitmisti kaca alacaktin o potansiylede 18 yasinda bir yetenegi 2milyonami

ambrabat gitmesin çok sevindim.adam iyi oynadı hazırlık maçlarında neden gidiyorki zaten?verim verir ambrabat.dany,ontivero,eboue gider.tellesi vermezler durun bakalım bir sene izleyelim hemen önyargılılı olmamak lazım.sevilla 6 veriyorsa vardır bir bildikleri

Burak'tan kat kat kötü degil, adam önde top tutabilen nadir türk forvetlerden birisi, milli takim maçlarini izle.

Müthis demiyorum, o gelirse zaten pek birsey fark edecegini sanmiyorum da adam futbolcu olarak Burak dan daha iyi.

Mabiala-Emre ikilisi bile havasını söndürmeye yetti.Ben yetersiz kalacağını düşünüyorum.

ambrabat gitmesin çok sevindim.adam iyi oynadı hazırlık maçlarında neden gidiyorki zaten?verim verir ambrabat.dany,ontivero,eboue gider.tellesi vermezler durun bakalım bir sene izleyelim hemen önyargılılı olmamak lazım.sevilla 6 veriyorsa vardır bir bildikleri

Hazirlik maçinda beni göndermesin diye Ronaldo oluyorlar, ama kalinca da iyice kazik oynamaya basliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt