Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ımızın merakla beklenen çileği. Geleceğe yatırım yapmaya dayalı yeni bir transferimiz daha hayırlı olsun. Ronaldinho'nun kayıp kondomlarından kendi imkanlarıyla çıkıp Galatasaray'ımızın genç ve geleceğe yatırım projesinde kendine de yer bulacak. Başkan Ünal Aysal'ın kura çekimi sonrası 2-3 oyuncu alacağız dediği oyunculardan birisi Roger :))) 3 Milyon EURO Karşılığında anlaşma sağlandığı gelen haberler arasında :))

bombabomba.com

[attachment=12926:Roger2.png]

Ekli dosyalar

• Roger2.webp
    Roger2.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 341
Fransa ligi 2.cisi bizim ligin 7.cisini penaltılarla eledi farkettiysen. Biz ne kadar kötü durumdaysak Fransa'da birkaç takım dışında onların bizden farkı yok.

Futbolcu olarak (dribbling, pas) Burak ve Mevlüt'u kiyaslinca Mevlüt Burak'tan daha iyi oldugunu düsündügümü demek istedim, 1 kötü maçla bu durum degismiyor imho

Hazirlik maçinda beni göndermesin diye Ronaldo oluyorlar, ama kalinca da iyice kazik oynamaya basliyorlar.

Yalnız defansı böyle geride kuracaksak, Amrabat, Bruma, Sneijder takımda kontra-atağa çıkmayı/çıkartmayı bilen yegane adamlar belki bunlara ek olarak Burak da yardım edebilir kontra hücumlara Chelsea sistemiyle oynamaya çalışıyor Prandelli hoca sanırım.

Gidenler :

Eboue

Dany

Ontivero

Amrabat

Chedjou

Gelenler :

Serdar Tasci

Tarik Camdal

Alex Song

Seydou Doumbia

ilk 11​

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Serdar Tasci - Tarik Camdal

Felipe Melo - Alex Song

Olcan Adin - Wesley Sneijder - Burak Yilmaz

Seydou Doumbia

Yedek 11

Sinan Bolat

XXXXXX - Koray Gunter - Hakan Balta - Alex Telles

Selcuk Inan - Yekta Kurtulus

Yasin Oztekin - Furkan Ozcal - Bruma

Burak Yilmaz / Berk Unsal​

Bence Burak oynadığı sürece sol kanatta da Amrabat oynamalı. Amrabat ile Burak birbirini tamamlayan oyuncular , ikisi de dan dun koşuyor , ne zaman ne yapacakları belli olmuyor , rakibe aynı şekil faul yapıyorlar. Yani sahada kontrolsüz bir güç sergiliyor ve bazen ciddi katkı yapıyorlar. Ayrıca Amrabat, Sneijder ile de en iyi anlaşan futbolcu. Ayrıca Burak'a belki kafa golü attırabilen nadir adamlardan Amrabat, geçen sene de Madrid'de aynı tarz ortayla attırıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt