Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
başka türlü Patoyu alamazsın. Kiralık olmaz yani. Zaten şuan da ki kulübünde kiralık.
e alamycaz zaten
soldado doumbia vs vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka türlü Patoyu alamazsın. Kiralık olmaz yani. Zaten şuan da ki kulübünde kiralık.
unal baskanin hayati boyunca hic sakatlanmamis futbolcu getirmesi lazim bu cok bilmislere,cocuklugunda bisikletten dusup dizini yaralayan futbolcuyuda kabul etmezler he
pato topa dokunamaz tsl'de , cok yumusak topcu . 20 maca zor cikar ayrica adele sakatligi var
Adam yıllardır sakat sanki 1 kere sakatlanmış adama laf ediliyor.Pato eski pato değil bunu düşünün bence.
Adam yıllardır sakat sanki 1 kere sakatlanmış adama laf ediliyor.Pato eski pato değil bunu düşünün bence.
Bu sakatlık mevzusuda kim uydurduysa uzayıp gidiyor. Bak bakalım ne adelesiymiş bu ?
Alexandre Pato - Sakatlık geçmişi - Transfermarkt
[media]https://www.youtube.com/watch?v=lcDIN8u-NQs[/media]
2:30larda başlayan pozisyona bakın. Bizim istediğimizde bu değil mi ? Top saklasın, olumlu kullansın. Şu pozisyonda Burak'ı bir hayal edin bakalım, dengeniz bozulmazsa birşey bilmiyorum![]()
4 sene 70 maç kaçırmış?
İzledim, hayal ettim, dengem bozulmadı.
TT
Senin taktikte iyimiş Turgut. Oyun sıkıştıkça şişirecektik Fatih Terimi niye gönderdik ki ? Neden oyun sıkıştıkça şişirecek adam arıyoruz onuda anlamadım. Bu takım yerden kısa paslarla ileri çıkıp topu orada tutmak gibi bir taktikle oynuyor. Almeida dediğin adamla bu taktiği sezonda 10 maç yaparsın geri kalanını sakat geçirir zaten. Ben mümkünse başka transfer yapılmasın olanın hepsini Patoya verilmesini isterim. 15 se 15 vereceksin alacaksın böyle adamları.
4 senelik değil 5 senelik yapsınlar sözleşmesini bi 15 de öyle versinler. Sözleşme sonunda adam daha 30 31 yaşında olacak. Burak Selçuk gibi 33 34 değil.
Yaşlı sanıyorsunuz sanırım siz Patoyu ? Adam kendi memleketinde göbek yapmamış, buraya gelincemi göbek yapacak ?
d.alves yerine sabiyide affedelimmi? alvesde brezilyali sabri zaten tanidigimiz bildigimiz yetenekleri belli biri riske degmez dimi
Arkadaş orada 2012 senesi yazısını görmüyormusunuz ? 2008 2012 arası kaçırdığı maçlarımı sayalım şimdi. Son 2 senedir sakatlık yaşamamış bu adam.