Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unal baskanin hayati boyunca hic sakatlanmamis futbolcu getirmesi lazim bu cok bilmislere,cocuklugunda bisikletten dusup dizini yaralayan futbolcuyuda kabul etmezler he

Adam yıllardır sakat sanki 1 kere sakatlanmış adama laf ediliyor.Pato eski pato değil bunu düşünün bence.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=N0e-QpKqzhM[/media]

Haydaa..

Cassono forvetten çok 10 numara oynar bize ilerde top tutup servis yapacak orjinal santrafor lazım.

Senin taktikte iyimiş Turgut. Oyun sıkıştıkça şişirecektik Fatih Terimi niye gönderdik ki ? Neden oyun sıkıştıkça şişirecek adam arıyoruz onuda anlamadım. Bu takım yerden kısa paslarla ileri çıkıp topu orada tutmak gibi bir taktikle oynuyor. Almeida dediğin adamla bu taktiği sezonda 10 maç yaparsın geri kalanını sakat geçirir zaten. Ben mümkünse başka transfer yapılmasın olanın hepsini Patoya verilmesini isterim. 15 se 15 vereceksin alacaksın böyle adamları.

4 senelik değil 5 senelik yapsınlar sözleşmesini bi 15 de öyle versinler. Sözleşme sonunda adam daha 30 31 yaşında olacak. Burak Selçuk gibi 33 34 değil.

Yaşlı sanıyorsunuz sanırım siz Patoyu ? Adam kendi memleketinde göbek yapmamış, buraya gelincemi göbek yapacak ?

Ben yaşından dolayı konuşmuyorum.Brezilya'dan futbolcu almak korkutucu geliyor bana.Pato eski Pato ise gelsin ama bize Demba BA tipinde bir forvet gelse daha yararlı olur.Yerden kısa pasla futbol geçtiğimiz sezonlarda kalmış gibi geldi bana, Prandelli daha direkt 3-4 pasta kaleye giden bir sistemle oynamaya çalışıyor.

Bunu yapabilmek için iki kanat, forvet ve Sneijder'in çok iyi anlaşmaları, kimin nereye gideceğinin önceden belirlenmesi, Selçuk ve Melo'nun atacakları uzun paslarla bu oyuncuları direkt pozisyona sokmaları ya da Beşiktaş'ın yaptığı gibi önde uzun, fizikli hava toplarını indirebilen,bitirebilen bir forvet lazım bu tanıma uygun piyasada Ünal AYSAL'ın da bonservis ödemeyeceği için çok hoşuna gidecek tek adam Almeida, 15 milyon forvete harcayabilecek kadar durumumuz varsa hem ekniği hem fiziği olan sağlam bir forvet alabiliriz, demek ki.Pato bu forvet tanımının dışında kaldığı için pek sıcak bakmadım ayrıca adam Brezilyalı her Brezilyalı bir risktir Türkiye gibi disipinin olmadığı, sistemlerin oyuncuya bağlı olduğu tribünlerin takımdan çok futbolcuya değer verdiği liglerde...

bazilarinin kafa hakikaten basmiyor,drogba-sneijder-pato gibi adamlari anca ekstra durumlarda alabilirsin,drogbayi chelsea de oynarken alabilirmiydin,sneijderi inter ile cl kupasi kaldirdiktan sonra nasil alacaktin,patoyu milanda esip gurlerken hangi para ile alacaktin,bos bos konusmaninda bir siniri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt