- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.282
- 3.138
Omer yada Serdar Tasci bu takima SART arkadasim, onlar yoksa olmaz. Ve hala Selcuk Inandan daha iyi bir alternatifimiz yok ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kagwa Dortmund'a dönüyor. Menejari bugün Dortmund'a gelmis...
Nerde oynasin Kagawa? Zaten Mikhithariyan var, o zaman Mikhi sola gececek, ve Kagawa orta sahaya, ve Reus'u satacaklar, yoksa Kagawayi almazlardi, Kagawa Mikhitariyanin yedegi olmaz, Reus gidecek 90% gibi..Iyi iyi...![]()
Beyler transferde kimlerle ilgileniyoruz.
Sanırım KAP geliyor...???
Kaynak: İçses
Kagwa Dortmund'a dönüyor. Menejari bugün Dortmund'a gelmis...
Nerde oynasin Kagawa? Zaten Mikhithariyan var, o zaman Mikhi sola gececek, ve Kagawa orta sahaya, ve Reus'u satacaklar, yoksa Kagawayi almazlardi, Kagawa Mikhitariyanin yedegi olmaz, Reus gidecek 90% gibi..Iyi iyi...![]()
Tt Arena'da ki ilk maçta Burak'ın yapacağı ilk garipliklerde çok büyük tepki olacağını düşünüyorum..Yani lig başında bu karışıklık takım için iyi olmaz ama bu olacak gibi..
Tt Arena'da ki ilk maçta Burak'ın yapacağı ilk garipliklerde çok büyük tepki olacağını düşünüyorum..Yani lig başında bu karışıklık takım için iyi olmaz ama bu olacak gibi..
Daha zaman var, aceleniz nedir?
şimdiden korkmaya başladım Reus vs Veysel karşılaşmasına inşallah satarlar
80 saat var, rahat olun
Sanki Veysel Reusu durdursa Burak hattrick yapacak...