Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omer yada Serdar Tasci bu takima SART arkadasim, onlar yoksa olmaz. Ve hala Selcuk Inandan daha iyi bir alternatifimiz yok ...

4 buyuk takimlar arasinda en kotu forvet hatti bizimkisi , inanilir gibi degil

Tt Arena'da ki ilk maçta Burak'ın yapacağı ilk garipliklerde çok büyük tepki olacağını düşünüyorum..Yani lig başında bu karışıklık takım için iyi olmaz ama bu olacak gibi..

Gönül tabiki Pato gibi klas,kendini kanıtlamış forvet ister ama yabancı sınırı var,bu durumda yetenekli,genç yedek beklemeyi sorun etmeyecek bir forvet alinmali,yildiz alınırsa kesiği bruma yer,burak kanatta oynar

Kagwa Dortmund'a dönüyor. Menejari bugün Dortmund'a gelmis...

Nerde oynasin Kagawa? Zaten Mikhithariyan var, o zaman Mikhi sola gececek, ve Kagawa orta sahaya, ve Reus'u satacaklar, yoksa Kagawayi almazlardi, Kagawa Mikhitariyanin yedegi olmaz, Reus gidecek 90% gibi..Iyi iyi...:)

kuba reus aubameyang mkhitaryan 4 tane hücum oyunculari var. 3'ü hep oynuyor ve 1'i yedek kaliyor. bir alternatif daha geliyor bana göre. kagawa'yi yedek oturtacak kadrosu var. dortmund'un okadar da lüksü olsun.

Kagwa Dortmund'a dönüyor. Menejari bugün Dortmund'a gelmis...

Nerde oynasin Kagawa? Zaten Mikhithariyan var, o zaman Mikhi sola gececek, ve Kagawa orta sahaya, ve Reus'u satacaklar, yoksa Kagawayi almazlardi, Kagawa Mikhitariyanin yedegi olmaz, Reus gidecek 90% gibi..Iyi iyi...:)

şimdiden korkmaya başladım Reus vs Veysel karşılaşmasına inşallah satarlar

Tt Arena'da ki ilk maçta Burak'ın yapacağı ilk garipliklerde çok büyük tepki olacağını düşünüyorum..Yani lig başında bu karışıklık takım için iyi olmaz ama bu olacak gibi..

Bence artık olması lazım,bu adama geçen sene sabredildi,rezalet oynayıp üstüne o saçma kontratı aldı...

Bir an evvel inceldiği yerden kopsun bitsin bu iş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt