Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya simdi bana laf atacaksiniz falanda, bu takimda herzaman ayrimcilik var gibi, türklerin arasinda hic yabanci olmuyor, ve yabancilarin arasinda hic türk olmuyor

Çok yaşayasın resmi görünce benimde ilk aklımdan geçen buydu.

Takımda arkadaslık gerçekten yok.

Sneijderi de zerre sevmiyorlar .

Bu yüzden ne % 100 sneijderi görebiliyoruz. Nede % 100 bir takım..

Galatasaray tarihinde göğüs sponsoru bulamadıgı bir yıl oldumu acaba ünal aysal tarihe gececek gibi

2001.png

Bir ara bulamamıştık Galatasaray Megastore yazıyordu ama sonra Aria olmuştu galiba.

ya simdi bana laf atacaksiniz falanda, bu takimda herzaman ayrimcilik var gibi, türklerin arasinda hic yabanci olmuyor, ve yabancilarin arasinda hic türk olmuyor

Sana kızamazlar renktaş, Burak, Selçuk ikilisi takımda gelip Sabri, Yekta gibi tiplerle birleştiler.Sneijder, Chedjou, Melo, Muslera da bu tipler onları sevmediğinden kendi aralarında kaynaştılar.Sahaya dahi yansıyor bu saçmalık.Selçuk'un dikine attığı paslardan kaçı Burak'a gidiyor kaçı diğer oyunculara...

Sana kızamazlar renktaş, Burak, Selçuk ikilisi takımda gelip Sabri, Yekta gibi tiplerle birleştiler.Sneijder, Chedjou, Melo, Muslera da bu tipler onları sevmediğinden kendi aralarında kaynaştılar.Sahaya dahi yansıyor bu saçmalık.Selçuk'un dikine attığı paslardan kaçı Burak'a gidiyor kaçı diğer oyunculara...

evet sanki bu ilk selcuk-burak-umut geldikden sonra olusan bisey, ya 2011-2012 sezonu cok iyi bir takimdik, cok iyi bir birlik vardi sanki hem sahada hem saha disinda, bu hic biryerde görünmüyor artik.

bu da türkler ingilizce bilmiyor diyemi, yada yabancilar türkce bilmiyor diyemi olmuyor bilmiyorum hakiketen ama öyle bir birlik ortami yok takimda

Galatasaray tarihinde göğüs sponsoru bulamadıgı bir yıl oldumu acaba ünal aysal tarihe gececek gibi

luce ile şampiyon olduğumuz yılda böyle bişey yasamıstık yaz dönemi. hatta hazırlık maçlarına gsstore reklamıyla çıkmıştık ama son anda aria mı avea mı ne ile kurtarmıstık. isimleri yanlıs hatırlıyor olabilirim

edit. resimde buldum hatta

gs+%284%29.jpg

gs.jpg

479.png

evet sanki bu ilk selcuk-burak-umut geldikden sonra olusan bisey, ya 2011-2012 sezonu cok iyi bir takimdik, cok iyi bir birlik vardi sanki hem sahada hem saha disinda, bu hic biryerde görünmüyor artik.

Umut'un yaptığı "adım Umutinho olsaydı..." açıklamasını şahsen ben unutmadım.Drogba'ya Sneijder'e falan resmen tavır aldılar.Gökhan ZAN'ın antrenmanda Melo'ya bağırırken söyledikleri.Saha içinde ki saçmalıklar.Takımın bölük bölük, bireysel yeteneklere bağlı oyunları,... Neler neler var daha.Selçuk, Burak, Yekta, Umut, Sabri bu takımdan gönderilmediği sürece de bu zihniyet değişmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt