Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON BİLGİ: Amrabat,Lukas ve Dany ile yollar ayrılmış!SONG tamam,Campell için son tur yapılıyormuş!Olmazsa Almeida!TARIK sürprizi olabilirmiş

ersanspor GSTV yorumcusu

Sizce Burak bu pozisyonda ne yapiyor, ne yapacak?

Bu pozisyonu golle sonuclandirmayan oyuncu ve oyunculari Avrupa´da ne yaparlar biliyormusunuz?

BwOZtnVIEAEMJ1h.jpg

Wenger aptal mı doğrudan rakibine adam versin ?

Ben yabancı basında Benfica iddialarını gördüm mantıklı geldi...

olmazsa almeyda kısmı kötü

niye brezilyaya gitti bu adamlar

valla almeyda bi yere imza atmadıgı sürece her an almeyda hamlesi olabilir

hazırlıklı olalım

o değilde fifa çıksın melo-ched-song orta sahası kuracam yeter :D

Defansa kimseyi koyma :D

Song tamam ise gerçekten büyük transfer.. Muslera Melo Song Şino Bruma bile oynayabiliriz. Top ilerde kalınca kral atar muhakkak(herhalde)

Tam tersine adam merkezde forvet arkası oynadıkça çürüyor...Asıl kendisi sol tarafta daha rahatım dedi.böyle gayet iyi oynuyor...

Bizim kanatlarımız 4-2-3-1 e uygun değil,çok geride kalıyorlar hücumda çoğalamıyorlar önemli defansif görevleri olduğu için...

Oysa 4-3-3 te sağlam orta saha ile rakipten dönen tüm topları alıp hücumda çoğalabiliriz,bize daha uygun 4-3-3...

Prandelli umarım ısrar etmez 4-2-3-1 de...

Fatih Terim döneminde sol kanatta görev yapan Wesley Sneijder kendisini forvet arkasına yerleştiren Mancini’ye teşekkür etti, “Artık doğru yerdeyim ve daha özgürüm. Bu durum kalitemi öne çıkarıyor” dedi

Röportajından ufak bir bölüm.

Ersan Çelik ‏@ersanspor 9 dk.

SON BİLGİ: Amrabat,Lukas ve Dany ile yollar ayrılmış!SONG tamam,Campell için son tur yapılıyormuş!Olmazsa Almeida!TARIK sürprizi olabilirmiş

Bizim kulüpteki alternatif seçimler gerçekten enteresan. Campbell-Almeida, Shaqiri-Yigit. Ofansif seven hoca kovulur yerine alakasız biri gelir, sonra daha da alakasız biri gelir. Futboldan anlayan biri yok gerçekten. Bahsettiğim kalite bile değil, bir plan, vizyon ve hedef yok.

Ersan Çelik @ersanspor · 13 dk.

Ersan Çelik @ersanspor · 7 dk.

Gidenler hemen hemen kesin gibi! Geleceklerde SONG tamam dediler.Diğerleri için kesin konuşmak mümkün değil.Almeida ise zayıf ihtimalmiş!

Ersan Çelik @ersanspor · 2 dk.

Daha başka isimlerde söylendi ama açıkçası ters köşe ve sizlere mahcup olmamak için şimdilik yazmıyorum.Hep söyleniyor ama pek icraat yok!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt