Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersan Çelik @ersanspor · 4 dk.
Ersan Çelik @ersanspor · 9 dk.Fatih Terim döneminde sol kanatta görev yapan Wesley Sneijder kendisini forvet arkasına yerleştiren Mancini’ye teşekkür etti, “Artık doğru yerdeyim ve daha özgürüm. Bu durum kalitemi öne çıkarıyor” dedi
Röportajından ufak bir bölüm.
Daha beteri var
![]()
Daha beteri var
![]()
almeida geliceğine kimse gelmesin daha iyi
Almeida en azından top tutar az kafa topu kazanir.
bu heriften şüpheliyim böyle pozisyonlari hep geri oynadi. hiç güvenmiyorum bu herife.
Ben bu pozisyon yüzünden elimi yaraladım. 3. lig oyuncusu o pası verirdi çok net söylüyorum.
Terim adamı 1 kere sol çizgide oynattı o da Schalke maçı,adamın hakkını yemeyelim,sonra klasik olarak 2 forvetin arkasında oynadı...
Valla sen forvet arkası oynasın diyorsun ben sol kanada yaklaşmasını (çizgide değil) farklı düşünüyoruz...
Song tamam ise super olur gerçekden.
Ebouenin keyfini bekleceğiz sonra diğer yabancı için herhalde
Araya giriyorum ama Şino zaten kendi biraz sola kayıyor. Kadıköydeki milli maçta canlı izledim milli takımda da öyle. Adam kendinden sola kayıyor sürekli. Bizde geçen sene de hep şutları, top sürmeleri ortanın solundan kaleye doğrudur. Sağa kayıpta kaleye şut attığını dripling yaptığını hatırlamıyorum.