Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim döneminde sol kanatta görev yapan Wesley Sneijder kendisini forvet arkasına yerleştiren Mancini’ye teşekkür etti, “Artık doğru yerdeyim ve daha özgürüm. Bu durum kalitemi öne çıkarıyor” dedi

Röportajından ufak bir bölüm.

Terim adamı 1 kere sol çizgide oynattı o da Schalke maçı,adamın hakkını yemeyelim,sonra klasik olarak 2 forvetin arkasında oynadı...

Valla sen forvet arkası oynasın diyorsun ben sol kanada yaklaşmasını (çizgide değil) farklı düşünüyoruz...

Arsene Wenger gerizekali degil. Galatasaray´i iyi tanir. Campbell´i de bize vermez.

Daha beteri var

8H1lhmX.jpg

bu heriften şüpheliyim böyle pozisyonlari hep geri oynadi. hiç güvenmiyorum bu herife.

Song tamam ise super olur gerçekden.

Ebouenin keyfini bekleceğiz sonra diğer yabancı için herhalde

almeyda olabilir

menajeri olan herif biz hala galatasarayı bekliyoruz diyor

ee baskan bize bekle dedi diyor

bu adam ayın 30 u oldu hala bi yere imza atmadı

Terim adamı 1 kere sol çizgide oynattı o da Schalke maçı,adamın hakkını yemeyelim,sonra klasik olarak 2 forvetin arkasında oynadı...

Valla sen forvet arkası oynasın diyorsun ben sol kanada yaklaşmasını (çizgide değil) farklı düşünüyoruz...

Araya giriyorum ama Şino zaten kendi biraz sola kayıyor. Kadıköydeki milli maçta canlı izledim milli takımda da öyle. Adam kendinden sola kayıyor sürekli. Bizde geçen sene de hep şutları, top sürmeleri ortanın solundan kaleye doğrudur. Sağa kayıpta kaleye şut attığını dripling yaptığını hatırlamıyorum.

ersan çelik başka isimler de var ters köşe olmyım diyor o söylemedikleri bence diğer forvet alternatifleri almeidadan önce olan

Araya giriyorum ama Şino zaten kendi biraz sola kayıyor. Kadıköydeki milli maçta canlı izledim milli takımda da öyle. Adam kendinden sola kayıyor sürekli. Bizde geçen sene de hep şutları, top sürmeleri ortanın solundan kaleye doğrudur. Sağa kayıpta kaleye şut attığını dripling yaptığını hatırlamıyorum.

Sneijder çok yumuşak bir oyuncu , merkezde rakibin sert oyununda kayboluyor bence...

3 tane dinamik orta saha ile oynayıp Sneijder'i tamamen ileri atma taraftarıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt