Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alin hepsini kadroya. Hüseyin Altug, Emre Can, ben bunlari görmek istiyorum.

Salih´ti Malih´ti, Gündogan´di vs. biz transfer ettigimiz hangi yerliden verim almisiz Selcuk disinda? (2 sene)

Biz ne gördüysek Arif´te, Suat´ta, Tugay´da, Bülent´te, Okan´da, hatta Fatih´te, Arda´da, Semih´te vs. gördük. Say say bitmez.

Yemisim Tarik´ini da, Veysel´ini de, digerlerini de. Koyun Aslanlarimizi, savassinlar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XACBNp1TJ6Y[/media]

5 yabancılı kadro.

Bolat - Veysel - Koray - Semih - Balta - Melo - Song - Olcan - Sneijder - Bruma - Doumbia

Yedekler : Kaleci - Chedjou - Telles - Selçuk - Yasin - Birhan - Burak.

Muslera yok yeaaaa gibi ergen ergen konuşmayın elalem ayıyla kaç yıldır oynuyor Bolat gayet iyi götürür. Eğer yabancı sınırın varsa hiç istemesen bile bu şekilde yapıcaksın.

champell için son kez bastırıyormuş bizimkiler ,Arsenal kesinlikle satmayacak yani tamamen göz boyama ,champell olmaz isede almeida denen adamı alacaklarmış, almeida ile 3 yıllık 3 milyon eurodan sözleşmeyi basar futbol fukaraları, yazık yazık..

Salih´ti Malih´ti, Gündogan´di vs. biz transfer ettigimiz hangi yerliden verim almisiz Selcuk disinda? (2 sene)

Biz ne gördüysek Arif´te, Suat´ta, Tugay´da, Bülent´te, Okan´da, hatta Fatih´te, Arda´da, Semih´te vs. gördük. Say say bitmez.

Yemisim Tarik´ini da, Veysel´ini de, digerlerini de. Koyun Aslanlarimizi, savassinlar.

emre tosunu hazırlık maçında solbekte çok beğenmiştim. neden o çocuğu sol bek için alterntif haline getirmiyoruz

5 yabancılı kadro.

Bolat - Veysel - Koray - Semih - Balta - Melo - Song - Olcan - Sneijder - Bruma - Doumbia

Yedekler : Kaleci - Chedjou - Telles - Selçuk - Yasin - Birhan - Burak.

Muslera yok yeaaaa gibi ergen ergen konuşmayın elalem ayıyla kaç yıldır oynuyor Bolat gayet iyi götürür. Eğer yabancı sınırın varsa hiç istemesen bile bu şekilde yapıcaksın.

Sat Muslerayı madem yedek bırakmanın anlamı yok 15m€luk kaleciyi

[attachment=12936:capture-20140829-220900.png]

Ekli dosyalar

• capture-20140829-220900.webp
    capture-20140829-220900.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 324

emrecan dan öte ibrahim coşkun u merakla bekliyorum lisans muhabbeti vardı bir ara noldu ki ?

Yok arkadaş yok eğer artık Yıldırım Demirören isimli tüpçü gitmesine rağmen yabancı sınırında istediğimiz şekilde değişim olmazsa ;

Gemileri yakıp gereken isimler ile yollar ayrılmalı , yerli oyunculardan en kalitelilerin olduğu bölgeler yerlileştirilmeli.

Bizde istemiyoruz Muslera gitsin ama olmuyor arkadaş olmuyor işte.

Elin oğlu Ayı ile yıllardır götürüyor , Muslera'yı gönderip Onur'u almak veya zamanında Tolga'yı almak bu kadar mı zordu yada Sinan kaleyi koruyamaz mı ?

Nasıl hücuma çıkıyorlar öyle ya , biz maça 4-2-3-1 çıkıp göbekte Selçuk-Melo olursa biteriz , delik deşik ederler...

leverkusen geçen hafta çok iyi kilitledi dortmundu hücumda, dikine oynayıp defans arasına attıkları toplarla dortmundu baya hırpaladılar. bnzer bi taktik uygulamalıyız.

bu arada soyle bir oynanan maclara bakayim dedim. rezillik.

aylar sonra ligler baslamis yine tribunlerin yarisi bos.

buyrun size marka degeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt