Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Mahmutcum ne lan hamsi can
TT
Ne oldu kuş can zoruna mı gitti ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmutcum ne lan hamsi can
TT
Alin hepsini kadroya. Hüseyin Altug, Emre Can, ben bunlari görmek istiyorum.
Salih´ti Malih´ti, Gündogan´di vs. biz transfer ettigimiz hangi yerliden verim almisiz Selcuk disinda? (2 sene)
Biz ne gördüysek Arif´te, Suat´ta, Tugay´da, Bülent´te, Okan´da, hatta Fatih´te, Arda´da, Semih´te vs. gördük. Say say bitmez.
Yemisim Tarik´ini da, Veysel´ini de, digerlerini de. Koyun Aslanlarimizi, savassinlar.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=XACBNp1TJ6Y[/media]
champell için son kez bastırıyormuş bizimkiler ,Arsenal kesinlikle satmayacak yani tamamen göz boyama ,champell olmaz isede almeida denen adamı alacaklarmış, almeida ile 3 yıllık 3 milyon eurodan sözleşmeyi basar futbol fukaraları, yazık yazık..
5 yabancılı kadro.
Bolat - Veysel - Koray - Semih - Balta - Melo - Song - Olcan - Sneijder - Bruma - Doumbia
Yedekler : Kaleci - Chedjou - Telles - Selçuk - Yasin - Birhan - Burak.
Muslera yok yeaaaa gibi ergen ergen konuşmayın elalem ayıyla kaç yıldır oynuyor Bolat gayet iyi götürür. Eğer yabancı sınırın varsa hiç istemesen bile bu şekilde yapıcaksın.
Sat Muslerayı madem yedek bırakmanın anlamı yok 15m€luk kaleciyi
dortmund'un formsuz hali buysa yandık.
ordaki maçta 5 lik oluruz
Alin hepsini kadroya. Hüseyin Altug, Emre Can, ben bunlari görmek istiyorum.
Salih´ti Malih´ti, Gündogan´di vs. biz transfer ettigimiz hangi yerliden verim almisiz Selcuk disinda? (2 sene)
Biz ne gördüysek Arif´te, Suat´ta, Tugay´da, Bülent´te, Okan´da, hatta Fatih´te, Arda´da, Semih´te vs. gördük. Say say bitmez.
Yemisim Tarik´ini da, Veysel´ini de, digerlerini de. Koyun Aslanlarimizi, savassinlar.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=XACBNp1TJ6Y[/media]
hafıza kaybı mı geçirdin. kötü oynadığı cl maçı neredeyse yok
inanılır gibi değil duyum bile yok![]()
![]()
Nasıl hücuma çıkıyorlar öyle ya , biz maça 4-2-3-1 çıkıp göbekte Selçuk-Melo olursa biteriz , delik deşik ederler...