Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song gelirse Galatasarayın kadrosu iyice belirsizlige düser. Saçmalarız yani. Stopere gerek yok.

Song gelirse stoperde kullanılmaz zaten. Balanta için diyorsan, katılıyorum. Kesinlikle ihtiyacımız yok. Prandelli Melo-Selçuk ikilisiyle bu takımın olmayacağını gördü bence. Mancini'de görmüştü, garibim ceyhun'u falan oynattı. Fener maçında Yekta oyuna girdikten sonra takım biraz toparlamıştı. Bizim kesinlikle dirençli, sert ve ayağı iyi olan bir orta sahaya ihtiyacımız var. Ben Gökhan İnler'i isterdim yerli olduğu için , ama Song gibi bir adama kimse hayır diyemez

song bence iyi bi transfer olur. hem stoper için alternatif hem de melo ve selçuk için. çok yönlü olması iyi

Torres Milan'a 2 sene kiralik gidecekmiş ama Torres önce Milanla sözleşme anlasmasi lazim

Chelsea resmi sitesi.

Ben size gelecek adamları söyleyeyimmi. Hiç bu oyuncularla ümitlenmeyin. Bu takımın yabancı ön liberoya gram ihtiyacı olmamakla birlikte gündemde oldugu iddia edilen song west hama yakın.

2-Gelecek adam ya Malmeida yada Emre Güral.

başkası degil

Muslerasız kadro yapmak (yapan arkadaşlar alınmasın ama) komik bile değil. Bu takımın bir tarafını düzeltirken, öbür tarafını bozmaya benziyor.

Gözlerinizi kapatın Fener maçındaki en az 2-3 pozisyonda Muslera yerine Sinan'ı hatta Volkan'ı düşünün. Hepsi gol olurdu yeminle.

Neden yurtdışı kaynaklı haberler hep West Ham diyor ? Neden hiçbiri Galatasaray demiyor ?

Ünal Aysal'in gerekli yerlere degil de sacma sapan yerlere para harcadigini biliyoruz zaten.

Bu 5+3 geldiginde kadronun böyle berbat bir hal alacagi cok önceden belliydi.

Ömer Toprak transferi imkansiz olmadan hamle yapabilirdik, Serdar Tasci alinmaliydi. Semih ve Koray'la bu 4 yerli bizi rahat idare ederdi.

Sol beke Telles'ten ucuz ve daha iyi adamlar alinabilirdi. Sag bekimiz yabanci olmaliydi. Gökhan inlerin fiyati yari yariya düstü.

Genel olarak haklisin, zamaninda onlemi almaliydik ama su da var, Serdar Tasci i bizim baskan onerdi, Prandelli kendi istemedi, bizim takima uymaz diye..

forzAslan @forzAslan · 7 dk.

Tarık Çamdal bu hafta Eskişehirspor formasını son kez giyecek , gelecek hafta eski takımına karşı mücadele edecek ilginç bir durum olacak.

forzAslan @forzAslan · 1 dk.

Gelişme| Eder Balanta Sampdoria ile imzaya çok yakın !

Tahmin ; Tarık Çamdal , Alex Song ve yabancı bir forvet alıp transferi noktalayacağız gibi.

Zaten Arsenal i da yenemezsek ilk 2 hayal, ozaman 3. olup AL de en azindan bi ceyrek/yari final hedeflenmeli.. Baska care yok.

geçen sene gruptan çıktık 16.340 puan yaptık

viktoria plazen 12/13 sezonunda fenere elendi çeyrek finalde 15.700 puan

aslında ualde bi çeyrek final yapabiliriz en az

içeriği hakkında giremeyen arkadaşlar için

Galatasaray'da gelecek oyuncular içinde de ilk anlaşma Barcelona'nın Kamerunlu oyuncusu Alexandre Song ile sağlandı. Yöneticilerden Ebru Köksal Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Monaco'dan Barcelona'ya uçtu. Formaliteler tamamlandıktan sonra Song kiralık olarak Galatasaray'a 1 senelik imza atacak.

İdari menajer Cenk Ergün ise Brezilya'da görüşmelerini sürdürüyor. Ergün'ün Sao Paolo'dan Pato'yu kiralamak için çok çalıştığı ama henüz bir sonuç alamadığı öğrenildi. Teknik direktör Cesare Prandelli ise bugün kendisine teklif edilen Fluminense'den Brezilya Milli Takımı forveti Fred'i veto etti.

he he eboue dünyanın en iyi sağ beki, avatarındaki dünyanın en iyi forveti, avatarına burak koyan çapsızı niye kaale alıyorsam. balık hafızalı, izlediğini yorumlamaktan aciz biri. :D

ben burak'ı eleştirirken kendisini savunuyordun hafıza kaybı teşhisinde yanılmadığımın göstergesi sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt