Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Obaaa..!TransferTalkLive @TransferLive33 27 dk.27 dakika önce
#Galatasaray have made a bid for #NUFC midfielder Moussa Sissoko
Selçuk o kadar da kötü değil böyle gömmeyin havalara çıkartılan ardayı oğuzhanı da gördük bugün kimse kusura bakmasın selçuk kaptanımız sahip çıkalım biraziyi oyuncu ama bize fantazi hamle olur,Selçuk'un yeri garanti daha realist olmak lazım![]()
Ben şöyle düşünüyorumBen fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur
Selçuk o kadar da kötü değil böyle gömmeyin havalara çıkartılan ardayı oğuzhanı da gördük bugün kimse kusura bakmasın selçuk kaptanımız sahip çıkalım biraz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barça da tadını çıkarmasın busquets mascherano varken song napcakTweetcilere gore Song gelmeye ikna olmus ama Barca ile henuz anlasma yok deniyor. Insallah icine etmezler de Song u alirlar.
Perisic taciz etti resmen gökhanı bence şişirilmiş birisiÜlkede forma giyen beklerim hiçbiri bi Srna etmez her takımda oynar dedikleri Gökhan Gönülle Srna arasında dağlar var
aynen heiscolak yetenek bazinda ozyakub'dan cok daha ustun bir heriw
Pjaca Coric Roghirvat tobcu alalim
Güle gülee..![]()
Tarık Çamdal’a yeni sezonda 1.391 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray yönetimi, Emre’ye sadece 750 bin Euro teklif etti. “Bana değer vermediler” diyen Emre de daha az paraya Deportivo’ya gitti
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Tarik denen kil kurdu icin ozel hocs tutulmasi gerektigini diyorum 1 senedir bakalim disiplin denen seyin farkina varabilecegiz mi.
Yapilacak seyde aslinda o kadar zor degil besyo 2016 mezunu birini bulacaksin ayda 2 bin liradan butun fantazilerini tarik gibilerinin uzerinde deneme yetkisi vereceksin. Yemeginden tut gunluk antrrmanina kadar yetkili olacak. Azarlayacak bagiracak ceza verecek. Kendinden kucuk adamin azarini bi yesin akli basina gelir.
Temmuzdan eylul basina kadar zulum bakalim gitmek istiyor mu istemiyor mu