Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi oyuncu ama bize fantazi hamle olur,Selçuk'un yeri garanti daha realist olmak lazım :(
Selçuk o kadar da kötü değil böyle gömmeyin havalara çıkartılan ardayı oğuzhanı da gördük bugün kimse kusura bakmasın selçuk kaptanımız sahip çıkalım biraz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben fatih hocaya kesin gözüyle bakiyorum,galatasaraydan cok kendini düsündügü icin gelmeye can atiyordur,gecen sezon bu takim dibi gördü,Bruma telles djemailinin gelisiyle kadro zaten simdiden güclendi,hazir bir sinan ve podolskide olacak elinde,linnes kamp gecirip uyum saglamis olacak,adi gecen isimlerde gelirse tek kulvarda oynayacagi icin sampiyonlugun en büyük adayi olacak,bu firsati kacirmaz fatih hoca,coktan anlasilmistir bence
Tabi suda var,dursun turnuvanin bitmesini bekleyip hocaya teklif götürecekse,b planida yoksa bu tam bir skandal olur
Ben şöyle düşünüyorum
Fatih hoca başarılı olursa 2 takım çalıştırır
Olmazsa bi ihtimal direktör olarak kalır yerine hamzasson u fln getirir

Selçuk o kadar da kötü değil böyle gömmeyin havalara çıkartılan ardayı oğuzhanı da gördük bugün kimse kusura bakmasın selçuk kaptanımız sahip çıkalım biraz

Bence de gördük volkani oğuzhan ı eli ayaklari titriyor adam karşısında

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

selçuk maçın ilk 25 dakikası gayet iyiydi,sonra saldı kendini.topalla beraber oynamalı ortasahada.oğuzhan-arda-emre mor da ileri hat olmalı.

her ne kadar fotomaç haber yapmış olsa da chelseadan moses ve bertrand traore alınabilir harbiden kiralık olarak.

1465769079974.jpg

Tarık Çamdal’a yeni sezonda 1.391 milyon Euro ödeyecek olan G.Saray yönetimi, Emre’ye sadece 750 bin Euro teklif etti. “Bana değer vermediler” diyen Emre de daha az paraya Deportivo’ya gitti

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Güle gülee..

Tarik denen kil kurdu icin ozel hocs tutulmasi gerektigini diyorum 1 senedir bakalim disiplin denen seyin farkina varabilecegiz mi.

Yapilacak seyde aslinda o kadar zor degil besyo 2016 mezunu birini bulacaksin ayda 2 bin liradan butun fantazilerini tarik gibilerinin uzerinde deneme yetkisi vereceksin. Yemeginden tut gunluk antrrmanina kadar yetkili olacak. Azarlayacak bagiracak ceza verecek. Kendinden kucuk adamin azarini bi yesin akli basina gelir.
Temmuzdan eylul basina kadar zulum bakalim gitmek istiyor mu istemiyor mu

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
dothraki - 13.06.2016 01:27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Bana görede önümüzdeki 3-5 sene beşiktaş ile galatasaray çekişecek gibi geliyor

terimde gelirse beşiktaşı her yerde tokatlarlar

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben terimden şüpheliyim

Tarik denen kil kurdu icin ozel hocs tutulmasi gerektigini diyorum 1 senedir bakalim disiplin denen seyin farkina varabilecegiz mi.

Yapilacak seyde aslinda o kadar zor degil besyo 2016 mezunu birini bulacaksin ayda 2 bin liradan butun fantazilerini tarik gibilerinin uzerinde deneme yetkisi vereceksin. Yemeginden tut gunluk antrrmanina kadar yetkili olacak. Azarlayacak bagiracak ceza verecek. Kendinden kucuk adamin azarini bi yesin akli basina gelir.
Temmuzdan eylul basina kadar zulum bakalim gitmek istiyor mu istemiyor mu

Biz bu Tarık'a niye bu kadar para verdik sanki çok büyük bir futbolcuymuş gibi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt