Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1457917_Galatasaray_SK.jpg

neustadter süper bence kimse beğenmiyo ama tam bir rus defans soğukkanlı.. selçukk işte bildiğimiz selçukk kötünün de kötüsü
Bide burdaki Schalke lı taraftara sor:)
Bende pek beğenmiyorum açıkçası ama almanlar burda bayram havasına giriyor gidecek diye.

muslera

linnes --- denayer --- n'koulou --- telles

neustadter

song -------------- sneijder

bruma ------ dembele ------- podolski

good schift​

muslera

linnes --- denayer --- n'koulou --- telles

neustadter

song -------------- sneijder

bruma ------ dembele ------- podolski

good schift​

İyi kadro ama olacak olan.

------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

-Sabriyyy----------Hakan----------------------------Semih-----------------Carole-------------

----------------------Selçuk--------------------------Neustadter---------------------------------

-Yasin----------------------------------------------------------------------Emrah/Olcan----------

---------------------Sinan------------------------------Podolski------------------------------------

Man Utd Mou ile yeni bir yapılanmaya gidebilir. Ashley Young, Valencia gibi oyuncuları bırakabilirler.

Store geçen yıl 110 milyon cirodan 22 milyon gelir elde etmiş. Dursun'un ilk olumlu icraati herhalde.

Store geçen yıl 110 milyon cirodan 22 milyon gelir elde etmiş. Dursun'un ilk olumlu icraati herhalde.
Gelir elde etmemek için ne kadar uğraştıysa da 4.yıldızın ekmeğini yedi.
Pek anlamam bu işlerden ama 4.yıldızı iyi finanse edemediğimizi düşünüyorum.

Bir yıldız transferiyle çok daha büyük paralar kazanılabilirdi. Taraftarı kuılübe küstürdü kimse doğru dürüst alışveriş yapmadı.

O değilde portakalların eksikliği belli değil mi turnuvada, keşke çeklerin yerine onlar olsaydı seyircileri bile ayrı renk katıyordu hep...

Parçala Aslanım ‏@ParcalaAslanim · 4 Std.Vor 4 Stunden
Übersetzung anzeigen

Galatasaray, Dembele ile 1.7M Euro'ya anlaştı. Dembele önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. (*********************)

********************* genelde bu tür haberleri iyi biliyor

Parçala Aslanım ‏@ParcalaAslanim · 4 Std.Vor 4 Stunden
Übersetzung anzeigen

Galatasaray, Dembele ile 1.7M Euro'ya anlaştı. Dembele önümüzdeki hafta İstanbul'da olacak. (*********************)

********************* genelde bu tür haberleri iyi biliyor

Damiao bizde oynuyor o Zaman

Sent from my iPhone using Tapatalk

Damiao bizde oynuyor o Zaman

O konuda haklisin renkdas unutmusum. Ama mesela Telles ve Linnesin inis tarihlerini bile 1 hafta önceden söylemislerdi. Bu Dembele isi bir haylo karisik geliyor bana. Bir taraf bitmis gibi konusuyor diger taraf TD'yi bekliyor gibi aciklamalar yapiyor. Bende anlamadim ama olumlu görüyorum acikcasi.

O konuda haklisin renkdas unutmusum. Ama mesela Telles ve Linnesin inis tarihlerini bile 1 hafta önceden söylemislerdi. Bu Dembele isi bir haylo karisik geliyor bana. Bir taraf bitmis gibi konusuyor diger taraf TD'yi bekliyor gibi aciklamalar yapiyor. Bende anlamadim ama olumlu görüyorum acikcasi.

Dursun ile her şeye hazırlıklı ol kardeşim :) geçen sene konop gignac dzdak falan bizdeydi sözde ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt