- 2 Temmuz 2011
- 140.107
- 60.193
- 5.628
fenerin duyumcusu sedat kayaya göre fatih terim 1 ay sonra Galatasarayda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex Telles'i gündeminde bulunduran Alman kulübü Wolfsburg, Galatasaray'a 5M Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor.
Alex Telles'i gündeminde bulunduran Alman kulübü Wolfsburg, Galatasaray'a 5M Euro'luk teklif sunmaya hazırlanıyor.
Selçuk o kadar da kötü değil böyle gömmeyin havalara çıkartılan ardayı oğuzhanı da gördük bugün kimse kusura bakmasın selçuk kaptanımız sahip çıkalım biraz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akhisar Bld., Tarık Çamdal'la ilgileniyor. Rodellega'yı isteyen Galatasaray, bonservis + Tarık'ı önerdi. (HT)
Kolpa bir haber, bu vitaminsizin yıllık ücretini kimse ödeyemez. İşin acı tarafı bu şekilde birçok oyuncumuzun olması.Rodallega'yi istedigimden degil de bu Tarik dan kurtulacaksak istemesem de ben fitim bu transfere.
Bu kazmayi yoksa zor yollariz.
Kolpa bir haber, bu vitaminsizin yıllık ücretini kimse ödeyemez. İşin acı tarafı bu şekilde birçok oyuncumuzun olması.
@Sonat_Goksel
Haber yurtdışı kaynaklı.BEN henüz EMİN DEĞİLİM.#Galatasaray Dembele ve Alex Song %99 tamam.Neustadter %80