Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
su milli takimda davasinda onunda sucu var.
mecbur degildi milli takimin basina gitmeye, nasilsa görevin var.
ne yapmak istedikleri belliydi federasyonun.
onun icin diyorum.
Milli takım olayında suçlu odur budur konuya girersek işin içinden yine çıkmayacağız. 100 kere yazdım zaten ve kusuruma bakma bidaha da yazma niyetinde değilim.

Geçmiş geçmişte kaldı. Bunu aşamayan veya hocanın durumunu beğenmeyenler olabilir. Fakat piyasada ne bizim ağırlığımızı kaldıracak teknik direktör kaldı ne de başka bir ihtimal.

Dursun başaramaz bunu FT düşmanları korkmasın.

Milli takım olayında suçlu odur budur konuya girersek işin içinden yine çıkmayacağız. 100 kere yazdım zaten ve kusuruma bakma bidaha da yazma niyetinde değilim.

herneyse ama her gittiyinde kaos biraktigida inkar edemeyiz.
geldigi zaman toparliyor evet dogru gittikten sonra ortam kaos.
ve cokta iyi taktik futbol oynatmiyor. hep hirs hep savas biraz futbolun akilini kullanma yönleride var.
gelirse karsi cikmayiz ama bence GSin baska antrenöre ihtiyaci var.
yoksa her kötü giden dönemde onun adi gecer. koskoca GS bir kisiye, bir antrenöre bagli olmamali.

bugün internette sorun bu var ülkece yoksa sadece bendemi sorun yavaşladı bayağı

:asd: künkman ne düsünüyordur acaba Terim hakkinda merak ediyorum. Mutlaka gelmesini destekliyordur ne de olsa Hamza'nin manevi babasi.

Hamza'yi ne güzel unutmuştum niye hatirlattin. Normalde Terim gelmesin derdim ama Dursun yüzünden gelsin diyorum ama gelir mi tartişilir. İyi birini bulamaz bunlar. Seneye şu kuşlarin sevinmesini istemiyorum. Terim gelire Sneijder gider tabi o da var:DD

ahmet Bursa forumundadir. Hamza'nin nasil ulu insan olduğunu anlatiyordur Bursalilara

herneyse ama her gittiyinde kaos biraktigida inkar edemeyiz.
geldigi zaman toparliyor evet dogru gittikten sonra ortam kaos.
ve cokta iyi taktik futbol oynatmiyor. hep hirs hep savas biraz futbolun akilini kullanma yönleride var.
gelirse karsi cikmayiz ama bence GSin baska antrenöre ihtiyaci var.
yoksa her kötü giden dönemde onun adi gecer. koskoca GS bir kisiye, bir antrenöre bagli olmamali.
Fatih terim büyük taktisyen değil kabul ama taktiği ve systemi var adamın.
Çok da başarılı bir oyun şablonu kunlaniyor. Dört dörtlük teknik adam olduğu kimse savunmuyor zaten. En azından ben savunmam asla ama bizim için en uygun kişi. Belki vardır tabiki başkası da bulacaksın da yok tutacak da.... şans eseri olur ve böyle şansa bırakacak dönemde değiliz maalesef.
Başarı lazım bize en garanti yoldan ve kişiyle. Sen o diyecek yok alman getirelim yok mourinho getirelim.
Bu adamları bu ortamda başarılı olma garantisini kimse bana veremez. Türkiye burası ve herkez kendi çöplüğünde öter. Bu çöpün kralı da terimdir bizimle birlikte. İstatistikleri ortada sonuçta.

Keske Terim gelse diyorum ama bu yönetimin olduğu, yetersiz kadroya neden gelsin adam? niçin kariyerini riske atıp bi yığın uğraş derdin altına elini soksun? milli takımda gruptan cikamasa bile gönderilmez, parasını da mis gibi kazanır. bizi tercih ederse, gerçekten bu kulübe gönülden bağlı ve hâlâ başarıya aç demektir.

Fatih terim büyük taktisyen değil kabul ama taktiği ve systemi var adamın.
Çok da başarılı bir oyun şablonu kunlaniyor. Dört dörtlük teknik adam olduğu kimse savunmuyor zaten. En azından ben savunmam asla ama bizim için en uygun kişi. Belki vardır tabiki başkası da bulacaksın da yok tutacak da.... şans eseri olur ve böyle şansa bırakacak dönemde değiliz maalesef.
Başarı lazım bize en garanti yoldan ve kişiyle. Sen o diyecek yok alman getirelim yok mourinho getirelim.
Bu adamları bu ortamda başarılı olma garantisini kimse bana veremez. Türkiye burası ve herkez kendi çöplüğünde öter. Bu çöpün kralı da terimdir bizimle birlikte. İstatistikleri ortada sonuçta.

bence riekerink ile devam etme riski deger.
bu durumda olan takimi toparlayip kupada daha fazla baski altinda olmamiza ragmen kazandik.
zamaninda mourinho tercümandi sonra takimi ona devir ettier ve büyük hoca oldu.
riekerink olayida ayni olabilir.

Son düzenleme:
Keske Terim gelse diyorum ama bu yönetimin olduğu, yetersiz kadroya neden gelsin adam? niçin kariyerini riske atıp bi yığın uğraş derdin altına elini soksun? milli takımda gruptan cikamasa bile gönderilmez, parasını da mis gibi kazanır. bizi tercih ederse, gerçekten bu kulübe gönülden bağlı ve hâlâ başarıya aç demektir.

Terim gelirse bu takimla devam etmez herhalde transfer yapar. 2011'de olduğu gibi. Seneye sadece ligdeyiz. Terim bizi şampiyon yapmasina yapar ama iyi planlama yapmasi lazim. Yabanci sinirida yok artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt