- 18 Mayıs 2011
- 54.500
- 58.697
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette etmez de adamın istediği oyuncuları dursun özbek yönetimi mümkün değil transfer edemez.Terim gelirse bu takimla devam etmez herhalde transfer yapar. 2011'de olduğu gibi. Seneye sadece ligdeyiz. Terim bizi şampiyon yapmasina yapar ama iyi planlama yapmasi lazim. Yabanci sinirida yok artik.
Riekerink kalmasında yana olduğumu da söylemiştim daha önce bende.bence riekerink ile devam etme riski deger.
bu durumda olan takimi toparlayip kupada daha fazla baski altinda olmamiza ragmen kazandik.
zamaninda mourinho tercümandi sonra takimi ona devir ettier ve büyük hoca oldu.
riekerink olayida ayni olabilir.
Elbette etmez de adamın istediği oyuncuları dursun özbek yönetimi mümkün değil transfer edemez.
Lol. 11-12 sezonundan itibaren kurduğu kadro 5 yil boyunca takımın iskeleti oldu, 3 şampiyonluk kazandın.ederse de iyice batariz zati
Lol. 11-12 sezonundan itibaren kurduğu kadro 5 yil boyunca takımın iskeleti oldu, 3 şampiyonluk kazandın.
Riekerink kalmasında yana olduğumu da söylemiştim daha önce bende.
Fatih Terim gelmeyecekse onunla devam edilmeli. Adamın futbol bilgisi eğitici olarak Türkiye'nin en iyisi belkide.
ben şok![]()
İlk kez duyuyorum da ondanNiye şok oldun ki renktaş
Skrtel is volop gelinkt aan een nieuw avontuur in Turkije, maar zaakwaarnemer Mithat Halis zegt in de Liverpool Echo dat er nog niets besloten is. “Er zijn drie clubs die hem willen hebben. Fenerbahçe is al vier jaar geïnteresseerd in Martin, maar er ligt ook een aanbieding vanuit China en daarnaast wil VfL Wolfsburg hem hebben”, aldus Halis.
“Besiktas heeft geen belangstelling voor hem en Galatasaray is op dit moment niet bij machte om hem te bekostigen
Skrtel buyuk ihtimalle Turkiyeye gidecek yaziyor burda fenerbahcenin 4 senedir ilgilendigi yaziyor , besiktasin ilgilenmedigini ve Galatasaray'in maaliyetini karsiliyacak parasinin olmadigi yaziyor

İlk kez duyuyorum da ondan
Skrtel is volop gelinkt aan een nieuw avontuur in Turkije, maar zaakwaarnemer Mithat Halis zegt in de Liverpool Echo dat er nog niets besloten is. “Er zijn drie clubs die hem willen hebben. Fenerbahçe is al vier jaar geïnteresseerd in Martin, maar er ligt ook een aanbieding vanuit China en daarnaast wil VfL Wolfsburg hem hebben”, aldus Halis.
“Besiktas heeft geen belangstelling voor hem en Galatasaray is op dit moment niet bij machte om hem te bekostigen
Skrtel buyuk ihtimalle Turkiyeye gidecek yaziyor burda fenerbahcenin 4 senedir ilgilendigi yaziyor , besiktasin ilgilenmedigini ve Galatasaray'in maaliyetini karsiliyacak parasinin olmadigi yaziyor
riera, eboue, nando, selçuk, burak, hamit, melo, ujfa , ched, drogba, bruma, amrabat , elmander, sneijder..terim mi kurmus o kadroyu?
terim'in aldirdigi adamlar belli. kaldi ki o donemde ligde rakip de yoktu yani..
Fener'in mi varmış parası
Sent from my iPhone using Tapatalk
hayret son 5 senede 4 kere mi ne biz sampiyon oluyoruz sampiyonlar liginde ceyrek final görüyoruz, para yine diger kulüplerde oluyor, nasil oluyorsa bu is.
BilmiyodumDiğer futbolcuların da fotoğrafları var
Turnuvaya özel üretmişler
Diğer futbolcuların da fotoğrafları var
Turnuvaya özel üretmişler