Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray; orta saha Robert Zulj için 2 M €'yu, sol bek Bryan Verboom için 2.5 M €'yu gözden çıkardı. (Habertürk)

ClANQTHWgAATOXy.jpg

Bu sol bek ne alaka. 2 tane var zaten. gidici mi biri acaba

bilyom,diğer haberi bulup sana kapak yapmak istedim can abi :DD

Kapaklık bir durum yok ki renktaş.

Verdiğin haberin kaynağını söyledim sadece.

Onun dışında başka bir yerde başka bir haber çıkmamıştır demedim yani.

İyi forumlar.

Neudstader harici ilgilendiğimiz isimleri nokta atışı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Robert Zulj için 2 M €
Bryan Verboom için 2.5 M €
Álvarez Balanta için 3 M €
Nemanja Mihajlovic için 4 M €

Biz kimi sattik da bu kadar teklif yapiyoruz sanki hepsini alacaklarda.

Terim gelirse bu takimla devam etmez herhalde transfer yapar. 2011'de olduğu gibi. Seneye sadece ligdeyiz. Terim bizi şampiyon yapmasina yapar ama iyi planlama yapmasi lazim. Yabanci sinirida yok artik.
O donem haziran baslamadan transfer yapmistik,terim gelecek derken temmuz ortasini bulacak bu da demek oluyor ki 2-3 takviye ile takim duzelsin. Sabri kalsin umut yedek olsun. Bize su anda radikal karar alacak bir yonetim lazim, dursun ve ekibi ile o is yas.

Ayrica sneijdre takik oldugunu da zannetmiyorum bu konu cok abartiliyor isin ozu elinde hazir bir yildiz varken gondermeye calismaz sacmalamayalim lutfen.

Dzemali piyasa yapcakta seferovic izin vermiyo sığır

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seferovic gelsin diyenler vardı bu adamı 7-8 kere izledim isvicrenin umutu umuttan tek artısı tekniği daha iyi başka bi numarasi yok

Su Mihaijlovic i alsak bari, 4 yillik odeme plani da cok iyi eger dogruysa.
En az 6 isterler 3 milyon peşin 4 milyon euro her yıl 1 er milyon pek inandırıcı gelmedi Türk takımı buldumu koparabildigi kadar koparmaya calisiyolar

yalnız mihajlovic baya potansiyelli oyuncuya benziyor, zivkovic'den daha iyi bence. 4'e bırakacaklarını sanmam.

Blerim Dzemaili bu takım içerisinde muhakkak oynamalı şuan ki verdiği görüntü ile.

Alex Song - B. Dzemaili yada Yann M'Vila - B. Dzemaili hangisi daha iyi olur acaba.

Branimir Hrgota wechselt ablösefrei von Gladbach zu Eintracht Frankfurt - Dreijahresvertrag.

Hrgota zu Frankfurt (3 yillik, bonservis yok), bu cocugu cok övuyorlardi bi ara.

Seferovic gelsin diyenler vardı bu adamı 7-8 kere izledim isvicrenin umutu umuttan tek artısı tekniği daha iyi başka bi numarasi yok

Bu sezon acayip formsuz Frankfurt'ta. Formsuzlugu da turnuvada devam ediyor, son macta kale önünde 2-3 pozisyon harcadi.

Ama öyle Umut falan alakasi yok, formsuzluk ile kalitesizligi karistirmamak lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt