- 18 Mayıs 2011
- 54.501
- 58.697
- 4.613
Luciano Rios @lucianorios92 2 u2 uur geleden
El Galatasaray ofrecerá 3M de euros por Álvarez Balanta #River.
El Galatasaray ofrecerá 3M de euros por Álvarez Balanta #River.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray; orta saha Robert Zulj için 2 M €'yu, sol bek Bryan Verboom için 2.5 M €'yu gözden çıkardı. (Habertürk)
![]()
bilyom,diğer haberi bulup sana kapak yapmak istedim can abiD
Bu sol bek ne alaka. 2 tane var zaten. gidici mi biri acaba
peki teşekkürlerKapaklık bir durum yok ki renktaş.
Verdiğin haberin kaynağını söyledim sadece.
Onun dışında başka bir yerde başka bir haber çıkmamıştır demedim yani.
İyi forumlar.
O donem haziran baslamadan transfer yapmistik,terim gelecek derken temmuz ortasini bulacak bu da demek oluyor ki 2-3 takviye ile takim duzelsin. Sabri kalsin umut yedek olsun. Bize su anda radikal karar alacak bir yonetim lazim, dursun ve ekibi ile o is yas.Terim gelirse bu takimla devam etmez herhalde transfer yapar. 2011'de olduğu gibi. Seneye sadece ligdeyiz. Terim bizi şampiyon yapmasina yapar ama iyi planlama yapmasi lazim. Yabanci sinirida yok artik.
Lyon caroleyi istiyor diye bir haber vardi gecen. 5 milyon euro versinler aninda satar dursun. Bi bakmissin telleste satilmis severiz biz eksik bolgeyiBu sol bek ne alaka. 2 tane var zaten. gidici mi biri acaba
En az 6 isterler 3 milyon peşin 4 milyon euro her yıl 1 er milyon pek inandırıcı gelmedi Türk takımı buldumu koparabildigi kadar koparmaya calisiyolarSu Mihaijlovic i alsak bari, 4 yillik odeme plani da cok iyi eger dogruysa.
Lyon caroleyi istiyor diye bir haber vardi gecen. 5 milyon euro versinler aninda satar dursun. Bi bakmissin telleste satilmis severiz biz eksik bolgeyi
Olcan var hakaninda orjini sol bekikisi de lazım bence. Bunlar gençleşme olayını çok farklı anlamışlar herhal.
Olcan ve Hakan i napcan daha yil olmus 2016, Hakan dan ne solbek olur nede Olcan dan. Onlari saymayalim.Olcan var hakaninda orjini sol bek
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seferovic gelsin diyenler vardı bu adamı 7-8 kere izledim isvicrenin umutu umuttan tek artısı tekniği daha iyi başka bi numarasi yok
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi