Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van der wiel rahat 3.5 mio alır yıllık, 2 de imza parası koparır ffp ye tabi olmuş fb için ilginç bir hamle açıkcası oyuncu satışı yapıcaklar sanırım

Bu şikeciler danimarkalıyı alıyorlardı futbolu bıraktı şansalın deyimiyle liverpollu oyuncuyu alıyorlardı oda romaya gitti bakalım bunda ne çıkacak

Sergen maşAllah dediğin iki gün yaşamıyor kardeşim.Besmele çek öyle konu aç.Yazdığın kimse gelmiyor.

Bu şikeciler danimarkalıyı alıyorlardı futbolu bıraktı şansalın deyimiyle liverpollu oyuncuyu alıyorlardı oda romaya gitti bakalım bunda ne çıkacak
istanbulu gezdikten sonra karar verecekmiş,alacaklarsa da alsınlar.bize ne...krasicleri,meireleesleri,nanileri,persileri gördük.olağanüstülerdi gerçekten:DD

Son düzenleme:
Wiel ebue etkisi yaratır sonra arkasındab çok üzülürüz

bjk yanlış işler yapıyo.fabricioyu almışlar,ben dedim....bunlar transferde çuvallayacak bu yaz.salaklar yav

Bjk'nin yanlış işler yaptığı gökhan gönülün arkasından koşarken belliydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ercan taner fenerli mi ya van der wiel işi bilen adammıs bla bla tamam iyi oyuncu da işi bilen adam cafu'dur lan

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk yanlış işler yapıyo.fabricioyu almışlar,ben dedim....bunlar transferde çuvallayacak bu yaz.salaklar yav
Konyaspor ispanya liginde bi takımdan kaleci almıştı adını unuttum simdi hiç forma şansı bulamadı bi kaç la Liga maçını izlemiştim net iyi kaleci 4 büyüklerdede oynar anadolu takimlarindada ırkçılık yapılıyo kanaatindeyim :)

şu fatih terim işi bi belli olsun da sonra önümüzü görürüz

bedava nkoulou varken gidip bu balanta beyinsizine 5m vermek gerizekaliliktir kimse kusura bakmasin
Balantanın tek artısı hızı hava toplarinda kötü en onemliside konsantrasyon sorunu var aniden bi mallik yapabiliyo Danny semih gibi saatli bomba :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt