van der wieli bonservissiz alıyorlarmış eğer öyleyse çok iyi bir transfer..
Sözleşmesi biten bir futbolcuya bonservis vermeleri zaten alışılmışın dışında bir durum olurdu sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
van der wieli bonservissiz alıyorlarmış eğer öyleyse çok iyi bir transfer..
istanbulu gezdikten sonra karar verecekmiş,alacaklarsa da alsınlar.bize ne...krasicleri,meireleesleri,nanileri,persileri gördük.olağanüstülerdi gerçektenBu şikeciler danimarkalıyı alıyorlardı futbolu bıraktı şansalın deyimiyle liverpollu oyuncuyu alıyorlardı oda romaya gitti bakalım bunda ne çıkacak
Bilmiyorum artık 3ün birini mi alırlar lukakuyu mu alırlar ffp bunlara calismiyo herhaldeahahahah şu yazdığın 4 oyuncudan en fazla Lukaku'yu alırlar
istanbulu gezdiktan sonra karar verecekmiş,alacaklarsa da alsınlar.bize ne...krasicleri,meireleesleri,nanileri,persileri gördük.olağanüstülerdi gerçektenD
Taraftar nasıl delirtilir onun için ugrasiyolaraziz wiel'i istanbul'a getiriyor, biz hala sabri ile pazarlık yapıyoruz.
dursuna bağla gelmeyenleriSergen maşAllah dediğin iki gün yaşamıyor kardeşim.Besmele çek öyle konu aç.Yazdığın kimse gelmiyor.
bu van der wieli biz gecen sezon istememismiydik?
Bize çalım atiyolardir ole dusunuyolardir o yüzden begenirler o kazmayışu rus neustader fenere gidiyomuş,antu forumunda beğeneni çok.
Konyaspor ispanya liginde bi takımdan kaleci almıştı adını unuttum simdi hiç forma şansı bulamadı bi kaç la Liga maçını izlemiştim net iyi kaleci 4 büyüklerdede oynar anadolu takimlarindada ırkçılık yapılıyo kanaatindeyimbjk yanlış işler yapıyo.fabricioyu almışlar,ben dedim....bunlar transferde çuvallayacak bu yaz.salaklar yav
Daha kötüsü bjk Gökhan gönüle istediği yıllık ücreti veremiyor .Wiel ebue etkisi yaratır sonra arkasındab çok üzülürüz
Balantanın tek artısı hızı hava toplarinda kötü en onemliside konsantrasyon sorunu var aniden bi mallik yapabiliyo Danny semih gibi saatli bombabedava nkoulou varken gidip bu balanta beyinsizine 5m vermek gerizekaliliktir kimse kusura bakmasin