Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun'un açıklaması içimi rahatlatma yerine daha fazla düşündürüyor. Malum tek ayak üstünde saniyede 20 yalan söyler. Bu arada transfer şart ama bu adam şart değil.
Skrtel'i bekleyenler vardi![]()
Ironi yapiyorsundur insallah.Yahu adamın sözleşmesi 30 Haziranda bitiyormuş hiç demiyorsunuz alınmış olsa da açıklanamazki!!!
![]()
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Isimden kaybetti.Galatasaray, Shaktar Donetsk'in 25 yaşındaki sağ beki Bogdan Butko ile ilgileniyor. [Footboom]
NedenIroni yapiyorsundur insallah.
Neden
Sözleşmesi bitiyor açıklanabilir diyorsan ok anlarım da borsaya kote firmayız kaçırdığım bir nokta mı var işin gücün arasında arada bakıyorum söyle öğreneyim yahuCiddimisin yani?
30 haziran a kadar beklemeliyiz diye birsey yok o bakimdan. Banega da resmen Inter ile mukavele yapti ve aciklandi. Herkesin sozlesmesi 30 haziran da bitiyor normalde, zaten bu anlasmalar 1 Temmuz dan itibaren yururluge giriyor aciklamalar da o yonde olur. Yoksa bir sorun teskil etmez.Sözleşmesi bitiyor açıklanabilir diyorsan ok anlarım da borsaya kote firmayız kaçırdığım bir nokta mı var işin gücün arasında arada bakıyorum söyle öğreneyim yahu![]()
Ya belki borsa yüzünden sorun olabilir diye düşündüm işte bende yoksa bundan haberim var, tşk30 haziran a kadar beklemeliyiz diye birsey yok o bakimdan. Banega da resmen Inter ile mukavele yapti ve aciklandi. Herkesin sozlesmesi 30 haziran da bitiyor normalde, zaten bu anlasmalar 1 Temmuz dan itibaren yururluge giriyor aciklamalar da o yonde olur. Yoksa bir sorun teskil etmez.
![]()