Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'un açıklaması içimi rahatlatma yerine daha fazla düşündürüyor. Malum tek ayak üstünde saniyede 20 yalan söyler. Bu arada transfer şart ama bu adam şart değil.

bende Serdar Aziz degilde yabanci bir stoper istiyorum ama olaya soyle bakiyorum, Balta artik yaslandi ve bu takimin ilk 11 oyuncusu olmamali. Semih de berbat zaten ayakta duracak hali yok. Serdar bariz bir sekilde bu ikisinden de iyi bana gore, tek soru isareti olan habire sakatlanmasi o beni dusunduruyor. Maddi boyutu zaten fiyasko, 4 milyon +2 oyuncu verecek bir adam degil bana gore ama vermisik malum Dursun var basimizda.

Yabanci bir stoper daha alabilirsek iyi olur.

Belese Alex var Milan dan ayrilan :D

Yahu adamın sözleşmesi 30 Haziranda bitiyormuş hiç demiyorsunuz alınmış olsa da açıklanamazki!!!

9e9b784e27aa60bb33d3c5c61e2e7669.jpg

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Shaktar Donetsk'in 25 yaşındaki sağ beki Bogdan Butko ile ilgileniyor. [Footboom]

Beyler sekiztasli umit konusunda gereken yapilacak mi ceza yedi diger uyelikle giriyor simdide

Gereken yapilmayacaksa bilelim,kendi yöntemlerimle hallederim

Ulan kendi cebinden personele kadar para veren Sneijder niye parayı sorun etsin a beyinsiz ordusu işiniz gücünüz kendinizi komik duruma düşürmek. Sanki parasal anlamda tek gecikmeler dünyada Türkiye'de oluyor.

sinirimden iş yapamıyorum.

bu sacmalık bir son bulsun artık. yönetim defolup gitsin, yerine futboldan anlayan ve transferde scoutları dinleyecek bir yönetim gelsin.

hocada varsın rikerik olsun.

Sözleşmesi bitiyor açıklanabilir diyorsan ok anlarım da borsaya kote firmayız kaçırdığım bir nokta mı var işin gücün arasında arada bakıyorum söyle öğreneyim yahu

30 haziran a kadar beklemeliyiz diye birsey yok o bakimdan. Banega da resmen Inter ile mukavele yapti ve aciklandi. Herkesin sozlesmesi 30 haziran da bitiyor normalde, zaten bu anlasmalar 1 Temmuz dan itibaren yururluge giriyor aciklamalar da o yonde olur. Yoksa bir sorun teskil etmez.
:)

arkadaşlar çıkan haberlerden erkenden haberdar olmak istiyorsanız twitterda ...

el jefe,
Secckin1905
kojiro

adlı hesaplara göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
30 haziran a kadar beklemeliyiz diye birsey yok o bakimdan. Banega da resmen Inter ile mukavele yapti ve aciklandi. Herkesin sozlesmesi 30 haziran da bitiyor normalde, zaten bu anlasmalar 1 Temmuz dan itibaren yururluge giriyor aciklamalar da o yonde olur. Yoksa bir sorun teskil etmez.
:)
Ya belki borsa yüzünden sorun olabilir diye düşündüm işte bende yoksa bundan haberim var, tşk

en azından bir gelişme var dursun çapsızı sözünde durmaya başladı.. 2 oyuncu açıklayacağız dedi 1'ini açıkladı..Geçen ssene 1 ay boyunca pazartesileri kapa bakmıştım :D

chedjou,hakan ve semihe yol verilmeli.hakan baltayı visca transferinde falan kullanabiliriz mesela,yasinle beraber.

koray-serdar aziz-denayer-chriches-recep burak yılmaz yeterli stoper için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt