Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanayi Mahallesinde oturuyorum. Stada 10 dk uzaklıktayım. Ben bu ulaşım konusunda bizim taraftarın çok mızmızlandığını düşünüyorum. Millet Sanayi metrosunda dahi inse yürüyerek gidebilir. Bu arada stad çevresinde değilde Yeni Levent tarafında Sapphirr var onun ilerisin de Kanyon var onlara yakın Özdilek ve Metrocity var. Çokta uzak değil. Zaman geçirmek için buraları kullanabilirsiniz mesela.

stadın hemen yanından bahsediyorum. ben hem o atmosferin içinde olmak istiyorum hem de orada vakit geçirip maça hazırlanmak istiyorum. Yoksa bahsettiğin avm leri biliyorum.

Şikeciler almanya'nın ceyhun'unu istanbula getirmiş :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stadın hemen yanından bahsediyorum. ben hem o atmosferin içinde olmak istiyorum hem de orada vakit geçirip maça hazırlanmak istiyorum. Yoksa bahsettiğin avm leri biliyorum.

Oraya avm yaparlar mı bilmiyorum ama konum itibari ile Seyrantepe baya geride bu konuda. Şimdi bina filan dikiyorlar, yoğunluk olursa yaparlar herhalde.

007.jpg

severdik be.2009-2010 sezonu 24 maç 16 gol 2 asist yapan futbolcuyu göndermek büyük akıl gerçekten...sonra forvetsiz oyna avrupada.

Fesleğen odada 2 tane saksı var maşallah 1 haftadır sivri sinekten eser kalmadı kokusundan kaciyolarmis peder ole dedi :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nevzat Dindar
Porto'nun Telles için para+takas formülü kabul görmedi..8 milyon euroya çıkarlarsa Galatasaray "ok" diyecek..PSV'nin İstediği Bruma kalıyor

Nevzat Dindar
Telles'in Porto'ya transferi yüksek ihtimal olarak görülüyor.. Bruma için ise PSV 3.2 milyon euro+bonuslar önerdi.. Ancak Bruma kalacak..

Nevzat Dindar
‏@nevzatdindar
Porto'nun Telles için para+takas formülü kabul görmedi..8 milyon euroya çıkarlarsa Galatasaray "ok" diyecek..
PSV'nin İstediği Bruma kalıyor

telles o paralara giderse lukakuyu alabiliriz veyahut ofansif ortasaha için ziyech gibi birini

Haberler güzel ancak Telles de kalır umarım. İkisinden de çok ümitliyim ben ya 1 sene izleseydik içimde kaldı benim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt