Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.852
- 2.126
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben aracı sanayi mahallesine cadde kenarına park edip metroyla gidiyorum otopark işi sıkıntı.Metroyla gidin kafanız rahat etsin. Anadolu yakasından Metrobüs-Metro ile kolaylıkla ulaşabiliyorum. Biraz kalabalık oluyor sadece. Aracımla gelmeye tırsıyorum açıkçası. Uğraşılmaz orda araçla vs. Ama stadın hemen çevresinde restoran, alışveriş yapacak alanlar olsa maça girmeden birkaç saat geçirilebilir. Ama yok.
Ben aracı sanayi mahallesine cadde kenarına park edip metroyla gidiyorum otopark işi sıkıntı.
Şu yapılan site adını unuttum o bitince ve dursun inanmasamda salonu yaptırabilirse oraya stad çevresi biraz canlanacaktır![]()
Calciomercato, ESCLUSIVO: osservatori europei per Zardes GYASİ ZARDES DİYOLAR
Biraz kazma olabilir ancak son zamanlarda iyi oynuyor. Geliştikçe ve tecrübe kazanınca daha iyi olacaktır. Normalde forvet oynuyor da Klinsmann onu kanat oynattı milli takımda kanat yok diye.Zardes?Umut'tan, Burak'tan bikmadik, top kontrol etmesini bilmeyen, beton ayakkabili adam alacagiz gene yani?
Zardes First Touch Compilation v2 - YouTube
Biraz kazma olabilir ancak son zamanlarda iyi oynuyor. Geliştikçe ve tecrübe kazanınca daha iyi olacaktır. Normalde forvet oynuyor da Klinsmann onu kanat oynattı milli takımda kanat yok diye.
Çok isterim gelmesini de alamayız zaten, 10 m'ya kadar çıkmışlar.
Bro, komple dominant oyuncular da bize gelmez kusura bakma. Defoları olan oyuncu bakacağız artık.Yok kardesim, bana kazmalardan gina geldi. Sirf fizik var, atletik, boyu uzun bilmemne diye futbolcu istemiyorum. Hele hele forvet, golcu, aman ne olur bu sefer biraz bileklerine hakim, teknik birisi olsun da bunca yilin acisi ciksin, yeter artik.
Nevzat Dindar: Galatasaray, Serdar'a 2 milyon euro verecek ama Sercan'ın 700 bin euro, Furkan'ın 750 bin euro ve Bilal'in 2.4 milyon liralık yükünden kurtuldu.
Nevzat Dindar: Porto'nun Telles için para + takas formülü kabul görmedi. 8 M €'ya çıkarlarsa Galatasaray kabul edecek.
Nevzat Dindar: Telles'in Porto'ya transferi yüksek ihtimal olarak görülüyor. Bruma için ise PSV 3.2 milyon euro + bonuslar önerdi. Ancak Bruma kalacak.
Mücadele gücü yüksek bir adam copa amerikada gördüğüm kadarıyla aynen kanat oynuyordu bu tarz bir forward iyi olur ama yanına daha teknik bitirici bir adamda iyi giderdi sinan guemues i o role sokabiliriz belkiBro, komple dominant oyuncular da bize gelmez kusura bakma. Defoları olan oyuncu bakacağız artık.
Zardes çok üst düzey değil evet ama bizim ligde efso olur.
Tekniği de kötü değil ayrıca. Hızlı, bitiriciliği ve hava toplarında iyi, duvar gibi oyuncu.
Nevzat Dindar: Galatasaray, Serdar'a 2 milyon euro verecek ama Sercan'ın 700 bin euro, Furkan'ın 750 bin euro ve Bilal'in 2.4 milyon liralık yükünden kurtuldu.
Nevzat Dindar: Porto'nun Telles için para + takas formülü kabul görmedi. 8 M €'ya çıkarlarsa Galatasaray kabul edecek.
Nevzat Dindar: Telles'in Porto'ya transferi yüksek ihtimal olarak görülüyor. Bruma için ise PSV 3.2 milyon euro + bonuslar önerdi. Ancak Bruma kalacak.
Telles'i kaca aldik biz beyler