Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
6.5m avro Remy gibi bir topçuya harcamak lazım .
saziz'e 4.5 verdigimiz bir ortamda 6.5m avro'yu derdiyok icin harcarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6.5m avro Remy gibi bir topçuya harcamak lazım .
Günaydın Dursun denen sümsük heriften hâlâ iyi transfer yapmasını bekleyen iyimser Galatasaraylılar.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Günaydın Dursun denen sümsük heriften hâlâ iyi transfer yapmasını bekleyen iyimser Galatasaraylılar.
Bursa’nın 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emre Taşdemir eğer Fatih Terim, Galatasaray’ın başına geçmezse Fenerbahçe'ye gideceğini söyledi.
(vatan)
Aşk herşeye kadir. Sonunu bile bile bekliyoruz işte..Günaydın yalancı başkanı olmasına rağmen Transfer Nöbetini okuyan ve yazan Galatasaray aşığı...
Mümkünatı yok bununBir gün herkes Dursuncu olacak.
Bir gün herkes Dursuncu olacak.
Herkes gider ben kalırım, bir de @Ahmet Arif Kesen !![]()
![]()
Seneye şampiyon olalım,sen bak da gör nasıl mürit topluyorum kendime.![]()
Aşk herşeye kadir. Sonunu bile bile bekliyoruz işte..
Mümkünatı yok bunun
![]()
Süper Lig'den alınacak tek yabancı futbolcu bu kardeşimizdir. Komple kanat adam. Oyun içinde de etkili kalıyor.
Sarper seni mantıklı bir renktaşımız olarak bellemiştim ancak bu talihsiz seçimi yapman üstüne buna körükörüne bağlı kalman tuhaf, ilk başlarda şaka yaptığını düşünüyordum ama gayet ciddi gözüküyorsun ve hala şaka yapıyorsun diye umuyorumSeneye şampiyon olalım,sen bak da gör nasıl mürit topluyorum kendime.![]()
erenin derdiyok bize gamsız adamlar lazım değil.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Başarılı olma ihtimalin < 1%Seni ikna turlarına başlayacağım yakında.