Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarper seni mantıklı bir renktaşımız olarak bellemiştim ancak bu talihsiz seçimi yapman üstüne buna körükörüne bağlı kalman tuhaf, ilk başlarda şaka yaptığını düşünüyordum ama gayet ciddi gözüküyorsun ve hala şaka yapıyorsun diye umuyorum :D

Teşekkürler,bazı düşüncelerine katılmasam da sen de mantıklı bir renktaşımsın. :)

Mesele şaka yaptığını belli etmeden ironi yapmak zaten. :D Konuyu açacak olursam geçen yaz mesajlarımı görmüşsündür,Dursun'a Hamza'ya eleştiriler hep.Hamzacılar da Dursuncuydu Hamza kovulana kadar,onlarla da atıştığım çoktur.Ancak sonradan işin rengi değişti bana göre,adamın tipiyle alay etmeler,dolmuşçu diye dalga geçmeler,en ufak şeyde bile çok yersiz eleştiriler,bütün sorunları bu adama yıkmak geçmişi görmezden gelmek,son olarak da yabancıların körü körüne yüceltilmesi,yerlilerin de aynı şekilde yerilmesi.Adam ne kadar kötü başkan olursa olsun,istediği kadar kötü spor yöneticisi olsun tipiyle dalga geçilmemeli.Bu ortamda ben de buna tepki olarak ironi yapıyorum böyle,eskisi gibi sert eleştirmek istemiyorum,Dursun gerçekten futboldan spordan,yöneticiliklerinden falan anlamıyor ama dolmuşçu olmamalı bu eleştiri.

Burada Remy'i 6.5a alabileceğimizi sanan arkadaşlar var,Leicester 13m paund teklif etti haberleri vardı :(

Ingilterenin AB karari transferlere de etki yapacak arkadaslar. Premier League'de AB oyunculari kontenjani var. AB'den cikarsa bu kontenjan kalkar. Eski kural ile kadrolarina az sayida yabanci futbolcu olacak. Fiyatlar düsecek elimizi Cabuk tutabilirsek ucuz fiyatlara iyi oyuncular alabiliriz.

ABden hemen bir anda cikamiyorlar en az 2 yil sürer

1.7ye Rodallega > 4-5 Eren Derdiyok
Ayrıca Dembele,Andone gibi isimlerden biri yanına alınmalı

andoneye 6,5 milyon avro teklif etmişiz,dembeleyi almak varken

Burada Remy'i 6.5a alabileceğimizi sanan arkadaşlar var,Leicester 13m paund teklif etti haberleri vardı :(

Fiko Dembabayı 6m avroya aldığını biliyoruz. Bizde 2 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan Remy'i aşağı yarı aynı fiyata alamaz miyiz.

13m pound haberi ne zaman vardı btw, öyle bir haber bulamadım.

Fiko Dembabayı 6m avroya aldığını biliyoruz. Bizde 2 yıl sonra sözleşmesi bitecek olan Remy'i aşağı yarı aynı fiyata alamaz miyiz.

13m pound haberi ne zaman vardı btw, öyle bir haber bulamadım.

1-2 ay oldu,tabii ki iyi pazarlık yaparsan 9-10 civarına alabilirsin Remy'i ama sözleşmesi bitecek Donk'a 2.5m bonservis veren yönetim nasıl pazarlık yapar soru işareti

Serdar'ın hâlâ KAP bildirimi yapılmadı. Acaba taraftar tepkisinden mi korkuyorlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

FC Porto's negotiations to sign Alex Telles could involve players heading to Galatasaray as well as a cash sum. [A Bola]
In order to lower the €9m asking price, Josué and Hernâni could both be on their way to the Turkish club.

7 Milyon Euro +Josue olsun bizim olsun. Josue fena topçu değil Braga fa çıkış yakaladı adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt