Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metroyla gidin kafanız rahat etsin. Anadolu yakasından Metrobüs-Metro ile kolaylıkla ulaşabiliyorum. Biraz kalabalık oluyor sadece. Aracımla gelmeye tırsıyorum açıkçası. Uğraşılmaz orda araçla vs. Ama stadın hemen çevresinde restoran, alışveriş yapacak alanlar olsa maça girmeden birkaç saat geçirilebilir. Ama yok.
Ben aracı sanayi mahallesine cadde kenarına park edip metroyla gidiyorum otopark işi sıkıntı. :D

Şu yapılan site adını unuttum o bitince ve dursun inanmasamda salonu yaptırabilirse oraya stad çevresi biraz canlanacaktır :)

Ben aracı sanayi mahallesine cadde kenarına park edip metroyla gidiyorum otopark işi sıkıntı. :D

Şu yapılan site adını unuttum o bitince ve dursun inanmasamda salonu yaptırabilirse oraya stad çevresi biraz canlanacaktır :)

köprüyü geçmiyorum maç günleri araçla :) metro iyidir. stad çevresi yetersiz malesef. yakın çevresi yetersiz.

Zardes? :D Umut'tan, Burak'tan bikmadik, top kontrol etmesini bilmeyen, beton ayakkabili adam alacagiz gene yani?

Zardes First Touch Compilation v2 - YouTube
Biraz kazma olabilir ancak son zamanlarda iyi oynuyor. Geliştikçe ve tecrübe kazanınca daha iyi olacaktır. Normalde forvet oynuyor da Klinsmann onu kanat oynattı milli takımda kanat yok diye.

Çok isterim gelmesini de alamayız zaten, 10 m'ya kadar çıkmışlar.

Nevzat Dindar: Galatasaray, Serdar'a 2 milyon euro verecek ama Sercan'ın 700 bin euro, Furkan'ın 750 bin euro ve Bilal'in 2.4 milyon liralık yükünden kurtuldu.
Nevzat Dindar: Porto'nun Telles için para + takas formülü kabul görmedi. 8 M €'ya çıkarlarsa Galatasaray kabul edecek.
Nevzat Dindar: Telles'in Porto'ya transferi yüksek ihtimal olarak görülüyor. Bruma için ise PSV 3.2 milyon euro + bonuslar önerdi. Ancak Bruma kalacak.

Biraz kazma olabilir ancak son zamanlarda iyi oynuyor. Geliştikçe ve tecrübe kazanınca daha iyi olacaktır. Normalde forvet oynuyor da Klinsmann onu kanat oynattı milli takımda kanat yok diye.

Çok isterim gelmesini de alamayız zaten, 10 m'ya kadar çıkmışlar.

Yok kardesim, bana kazmalardan gina geldi. Sirf fizik var, atletik, boyu uzun bilmemne diye futbolcu istemiyorum. Hele hele forvet, golcu, aman ne olur bu sefer biraz bileklerine hakim, teknik birisi olsun da bunca yilin acisi ciksin, yeter artik.

Yok kardesim, bana kazmalardan gina geldi. Sirf fizik var, atletik, boyu uzun bilmemne diye futbolcu istemiyorum. Hele hele forvet, golcu, aman ne olur bu sefer biraz bileklerine hakim, teknik birisi olsun da bunca yilin acisi ciksin, yeter artik.
Bro, komple dominant oyuncular da bize gelmez kusura bakma. Defoları olan oyuncu bakacağız artık.

Zardes çok üst düzey değil evet ama bizim ligde efso olur.

Tekniği de kötü değil ayrıca. Hızlı, bitiriciliği ve hava toplarında iyi, duvar gibi oyuncu.

Nevzat Dindar: Galatasaray, Serdar'a 2 milyon euro verecek ama Sercan'ın 700 bin euro, Furkan'ın 750 bin euro ve Bilal'in 2.4 milyon liralık yükünden kurtuldu.
Nevzat Dindar: Porto'nun Telles için para + takas formülü kabul görmedi. 8 M €'ya çıkarlarsa Galatasaray kabul edecek.
Nevzat Dindar: Telles'in Porto'ya transferi yüksek ihtimal olarak görülüyor. Bruma için ise PSV 3.2 milyon euro + bonuslar önerdi. Ancak Bruma kalacak.

2 milyon euro veren herifler bütçeyi düşüreceğiz diyor. Sonra iyi oyunculara para veremeyiz FFP var ne güzel. Ölüm var ölüm.:red:

Nevzat denen yalaka 4.5 milyon euroyu ne için verdik peki. Biz şu oyunculari rahat çikartirdik elden zaten sen ne anlatiyorsun bize. Neyse ben gider sinirleniyorum.:mad:

Son düzenleme:
Bro, komple dominant oyuncular da bize gelmez kusura bakma. Defoları olan oyuncu bakacağız artık.

Zardes çok üst düzey değil evet ama bizim ligde efso olur.

Tekniği de kötü değil ayrıca. Hızlı, bitiriciliği ve hava toplarında iyi, duvar gibi oyuncu.
Mücadele gücü yüksek bir adam copa amerikada gördüğüm kadarıyla aynen kanat oynuyordu bu tarz bir forward iyi olur ama yanına daha teknik bitirici bir adamda iyi giderdi sinan guemues i o role sokabiliriz belki

Zardes i begnmedim copa da ...burak dan iyi degil bence bize daha iyisi lazim... Almanlarin dedigi gibi bize ''Knipser'' bi golcü lazim (gol sansi yakaladin mi atan = knipser)

PSV dalga gecer gibi teklif yapmis.

Vallahi ben bu haberlerin hepsini beğendim.

Ya teknik adam lazim. Cok gec kaldik.

Bize FT degil dusuk butce ile buyuk is yapacak teknik adam lazim.

Pavel vrba neden dusunulmez? Adam vktoria plzen mucizesinin mimari. 4 milyon euroluk takimla simeonenin Atleticosunu yenip ligi madridin onunde tamamlamis biri.

Veya Myron Markevich. O da metalist ve dnipro da ufak butcelerle neler yapabilecegini kanitladi.

Madem yapilandirici alman bulamiyoruz bunlari denemek lazim.

Son düzenleme:
Mustafa Denizli, Ersun Yanal, Fatih Terim, Hagi.

Dünyada yok mu başka TD?

Bul bi tane alman getir. Kokainci daum bile hiç yoktan iyidir.

Yeter yahu yeter. Gerçekten inanıyor musun Fatih Terim'in başarılı olacağına?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt